Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

«Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» - Σε εξέλιξη οι παραγγελίες της ειδικής διάθεσης προϊόντων

Βρίσκονται σε εξέλιξη, μέχρι την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες για την ειδική απευθείας διάθεση προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο πάρκινγκ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας,.....
με την πρωτοβουλία του «Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς μεσάζοντες Λαμίας». Σε αυτή την ειδική απευθείας διάθεση συμμετέχουν παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, οικοτεχνίες και συνεταιριστές.
Από τις πρώτες δράσεις μας είχαμε δεχθεί εισηγήσεις – αιτήματα για ένταξη στις απευθείας διαθέσεις και βιολογικών προϊόντων. Λόγω της πληθώρας των προϊόντων «πρώτης ανάγκης» αυτό δεν είχε πραγματοποιηθεί, εκτός λίγων εξαιρέσεων.
Το τελευταίο διάστημα είχαμε δεχθεί προσφορές από αρκετούς παραγωγούς βιολογικών προϊόντων. Στην 15η ανοιχτή συνέλευση, στις 24/10, συζητήθηκε η πρόταση της συντονιστικής ομάδας για ειδική απευθείας διάθεση, είχε τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγών που συμμετείχαν και αποφασίστηκε να οργανωθεί.
Ήρθε ο καιρός λοιπόν να γνωρίσουμε σημαντικές προσπάθειες παραγωγών με ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα, που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή μας. Αυτή η ειδική απευθείας διάθεση θα αποτελέσει και οδηγό για τα επόμενα βήματα μας. Θα είναι μια «έμπρακτη δημοσκόπηση» για την ένταξη κάποιων από τα συγκεκριμένα προϊόντα στις απευθείας διαθέσεις ή για οργάνωση και άλλων ειδικών απευθείας διαθέσεων.
Η πρωτογενής παραγωγή χρειάζεται τη στήριξη όλων για να μπορέσει να καλύψει τις διατροφικές μας ανάγκες με ποιοτικά προϊόντα. Η στήριξή της μέσα από τη συνεργασία παραγωγών – καταναλωτών ήταν από τους πρώτους στόχους της κίνησής μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Όσοι νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο, στηρίξτε την έμπρακτα.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What's Up) - 6947081904 (CU) - 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου