Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 5ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλούμε στην 5η Γιορτή Έναρξης Χειμερινής Περιόδου της Αράχωβας στις 17 & 18 Νοεμβρίου! 
Η φετινή γιορτή μας, χάρη στους χορηγούς μας, που είναι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, θα έχει πολλές και όμορφες εκπλήξεις......


Για πρώτη φορά θα στηθεί ειδική πίστα χιονοδρομίας για όλα τα παιδιά στην πλατεία Ξενία. Στην πίστα αυτή οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με τα σκι, ώστε να εξοικειωθούν με το ιδιαίτερο αυτό άθλημα.
Το Σάββατο το απόγευμα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου μέσα στα παραδοσιακά σοκάκια της Αράχωβας. Αμέσως μετά τον αγώνα στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας (πλατεία Λάκκας) θα ακολουθήσουν 2 ξεχωριστές συναυλίες. Τη βραδιά θα ανοίξει το ροκ συγκρότημα DK & the Band. Το νεανικό αυτό συγκρότημα ήρθε για να ‘’παντρέψει’’ το ρεμπέτικο με τη rock. Στη συνέχεια, η επόμενη μουσική μας πρόταση είναι οι Babo Koro, οι οποίοι αποτελούν ένα πολυσύνθετο μουσικό μωσαϊκό συγκρότημα. Στο πολύχρωμο μουσικό τους πεδίο, μπλέκουν την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας με τα βαλκανικά τραγούδια. Έντονη είναι η τσιγγάνικη περιπλάνηση, η αίσθηση του swing με τη rock και τη λαϊκή απλότητα. Κάθε εμφάνισή τους ακροβατεί μεταξύ γλεντιού και συναυλίας, ξεσηκώνοντας το κοινό! Αξίζει να σημειώσουμε, πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν πολλά τοπικά εδέσματα, τα οποία θα φτιάξουν ο Σύλλογος Γυναικών Αράχωβας, αλλά και διάφοροι τοπικοί επιχειρηματίες.
Η 5η Γιορτή Έναρξης Χειμερινής Περιόδου θα κλείσει με τη μεγάλη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στην κεντρική πλατεία. Φυσικά και δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις για το καλλιτεχνικό αυτό φαινόμενο!
Μια τέτοια όμορφη εκδήλωση δε θα μπορούσε να παρουσιάσει καμία άλλη εκτός από τη μοναδική Νόνη Δούνια. Ακόμα θα υπάρξουν και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη από τον… Άγιο Δομίνικο.
Στην προσπάθειά μας αυτή, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και της ΕΤΑΔ με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Αυτά λοιπόν και πολλά άλλα, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στη μεγάλη μας γιορτή, στο φιλόξενο χωριό μας, την Αράχωβα.
Με την ευχή να έχουμε ένα πολύ καλό χειμώνα, σας περιμένουμε στην παρέα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου