Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

5.500 νέοι επιστήμονες για τη θεσμική αναβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών 37 θέσεις για τη Φωκίδα

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας
5.500 νέοι επιστήμονες για τη θεσμική αναβάθμιση
των δημοσίων υπηρεσιών
37 θέσεις για τη Φωκίδα
Ξεκίνησε την Παρασκευή 23/11 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3/12 η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς, που υλοποιείται από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).(oaed.gr).....

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 μήνες και οι αμοιβές είναι συμβατές με τα αντικειμενικά προσόντα των νέων πτυχιούχων, αφού θα βρίσκονται στο ύψος ενός πρώτο-προσλαμβανόμενου στον δημόσιο τομέα της κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ.
Στόχος του προγράμματος είναι α) η άμεση απόκτηση εργασιακής εμπειρίας των νέων πτυχιούχων στο επιστημονικό αντικείμενο που έχουν σπουδάσει, β) η θεσμική αναβάθμιση του δημοσίου, μέσω συγκεκριμένων project που εκτελεί υψηλά καταρτισμένο νέο εργατικό δυναμικό και γ) η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες προς αναζήτηση εργασίας.
Για τη Φωκίδα προβλέπονται 37 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες του Δημοσίου όπως η Εφορεία Αρχαιοτήτων, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΟΠΥΥ, η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Γαλαξίδι, το Δασαρχείο Άμφισσας και Λιδορικίου, το Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας και Μαλανδρίνου. Οι 22 θέσεις αφορούν τη στελέχωση του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑπ) Άμφισσας με ειδικότητες διοικητικών, εργοθεραπευτών, νοσηλευτών, λογοθεραπευτών, παιδαγωγών ειδικής αγωγής, φυσικοθεραπευτών, ψυχολόγων, φυσικής αγωγής.
Επισυνάπτεται αναλυτικός κατάλογος με τις συγκεκριμένες θέσεις.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τις θέσεις με έδρα το νομό μας προκηρύχθηκαν και θέσεις νέων επιστημόνων για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών που αφορούν και το νομό μας αλλά έχουν έδρα γειτονικούς νομούς. Συγκεκριμένα: Φορέας Διαχείρισης Ενικού Δρυμού Οίτης: 2 θέσεις (Δασολόγων, Περιβάλλοντος), Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού:  2 θέσεις (Δασολόγων, Περιβάλλοντος), Φορέας Διαχείρισης Κορινθιακού Κόλπου: 6 θέσεις (Βιολόγων, Γεωλόγων, Δασολόγων, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Γεωπόνων).
26/11/2018
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Επισυνάπτεται αναλυτικός κατάλογος με τις συγκεκριμένες θέσεις και ειδικότητες.

1 σχόλιο:

  1. το κράτος είμαι εγώ.
    υπουργείο εργασίας-Ο.Α.Ε.Δ.= ΣΥΡΙΖΑ
    Μήπως το πρόγραμμα το χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό βγάζει υπερήφανα την ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή