ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Εκλογές στην Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Αττικής - Δυο Πολυδροσιώτες στο ΔΣ

Εκλογές στην Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Αττικής, 7 & 8 /10/2018

Κατά τις αρχαιρεσίες στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2018....
για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, στην Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Αττικής, καθώς και αντιπροσώπων στην ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), οι συμμετέχοντες συνδυασμοί έλαβαν τους ακόλουθους ψήφους:


Ψήφισαν: 2593
Έγκυρα:    2570
Άκυρα – Λευκά: 23
ΕΣΚΑ:          2.098
ΑΚΙΔΑ:            472
Ποσοστό: 82%
Ποσοστό: 18 %

Με τον πλειονοψηφήσαντα συνδυασμό κατήλθαν και εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), δυο συγχωριανοί μας, ο Αστυνομικός Υποδ/ντης ΠΛΑΤΙΑΣ Κωνσταντίνος και ο Αστυνόμος Α΄ ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας για θητεία τριών ετών.

Επισημάνεται ότι και στο παρόν Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κατέχουν θέσεις Γενικού Γραμματέα, ο Αστυνόμος Α΄ ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας και Ειδικού Γραμματέα Οικονομικών-Ασφαλιστικών-Θεσμικών & θεμάτων Προσωπικού, ο Αστυνομικός Υποδ/ντης ΠΛΑΤΙΑΣ Κωνσταντίνος.

1 σχόλιο:

  1. Αλέξανδρος Ι. Βαλάσκας12 Οκτωβρίου 2018 - 10:45 π.μ.

    Κώστα & Ανδρέα , συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στο Δ.Σ.της Ενώσεως σας . Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας με την ίδια συνέπεια,ταπεινοφροσύνη,αγαθή προαίρεση και επαγγελματισμό επ'αγαθώ της Υπηρεσίας σας, των συναδέλφων σας, του κοινωνικού συνόλου και της πατρίδος γενικότερα .

    Έρρωσθε

    Αλέξανδρος Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.