Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αγιασμός και παρουσίαση της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ Πολυδρόσου



Παρουσία των αθλητών, του προπονητή της ομάδας κ. Στ. Καλλιμάνη του Διοικητικού Συμβουλίου, ....
του Προέδρου της τοπ. Κοινότητας κ. Α. Μουλαρά, του Αντιδημάρχου κ Β. Πανάγου, του Προέδρου του Ανδρούτσου Γραβιάς κ. Πολύμερου, εκπροσώπων του Συλλόγου Γυναικών και του Συλλόγου των νέων, καθώς επίσης αρκετών συγγενών, χορηγών και φίλων, τελέσθηκε το Σάββατο 20/10 στο γήπεδο Πολυδρόσου , ο Αγιασμός της ομάδας του Διαγόρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κ. Δ. Κατοίκος, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Στάθης Θάνος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά.
Ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν την ομάδα, καθώς και τους εκπροσώπους της εταιρείας IMPACKT ΤΕCHOLOGIES για την ευγενική χορηγία, στα είδη ρουχισμού που θα φορούν την φετινή χρονιά οι ποδοσφαιριστές και το τιμ του συλλόγου.
Ακολούθησε παρουσίαση όλων των αθλητών και των χορηγών που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.
Στην συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Πρόεδρο κ. Θάνο στον Γενικό Διευθυντή κ. Βογδανέρη Ντίνο της εταιρείας IMPACKT ΤΕCHOLOGIES ΕΠΕ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ για την χορηγία στην ομάδα.
Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ευ. Κούσουλα και ευχαριστίες του Συλλόγου στον Ιατρό – Διευθυντή του Νοσοκομείου ΄΄ΣΩΤΗΡΙΑ΄΄ κ. Λουκά Ι. Θάνο για την γενικότερη προσφορά του στο χωριό και στην ομάδα.

Φωτορεπορταζ από την εκδήλωση





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου