Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης Με συμμετοχή Πολυδροσιωτών

Οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης, είναι μια σπουδαία αθλητική  διοργάνωση, με σημαντικό, ιστορικό, πολιτιστικό & πολιτισμικό ενδιαφέρον για το Δήμο Νέας Σμύρνης......

Ο αγώνας οργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα και τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, τη συμβολή του Συλλόγου Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), του Πανιωνίου Γ.Σ. και του τμήματος νεολαίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η συνεργασία όλων των φορέων εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου διοργάνωση, εφάμιλλη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Ελλάδας αλλά και υψηλό ποιοτικό επίπεδο παροχών προς τους δρομείς. 
Ο αγώνας Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει η πιο μεγάλη και οργανωμένη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στην Αθήνα, εκτός του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Αυτός ο αγώνας έχει καταφέρει σε τέσσερα μόλις χρόνια ζωής, με όπλο του την αγάπη για τον αθλητισμό και το μεράκι κάποιων ανθρώπων, να απογειωθεί και να προσελκύει δρομείς όχι μόνο από τη Νέα Σμύρνη, αλλά από την υπόλοιπη Αθήνα, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου