Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Ανοιχτή επιστολή σχετικά με τη λειτουργία του αθλητικού κέντρου Άμφισσας

Αγαπητοί φίλοι, μέλη των Αθλητικών Σωματείων, που προπονούνται στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Άμφισσας,

Αγαπητοί συμπολίτες φίλοι του αθλητισμού,....


Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό μας σχετικά με την εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου Άμφισσας, εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Θα θέλαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας τις ενέργειες που προγραμματίζουμε στο χώρο αυτόν, οι οποίες είναι:
  1. Στο κλειστό γυμναστήριο «Χριστολιάς Καμπεράκης» δεσμεύουμε πόρους για να αντικαταστήσουμε άμεσα τον παλαιό κεντρικό ηλεκτρονικό πίνακα, με νέο υπερσύγχρονο. Ήδη το γήπεδο έχει για πρώτη φορά αδειοδοτηθεί, έχει αποκτήσει πλήρη πυρασφάλεια, ενώ ουσιαστική βελτίωση επέφερε, μεταξύ άλλων, και η παρέμβαση που κάναμε στα παράθυρα, ασφαλίζοντάς τα από τις συχνές φθορές με ειδικό πλέγμα.
  2. Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο προετοιμάζουμε την υποβολή της πρότασης για την αναβάθμισή του στην ανοιχτή πρόσκληση του Leader της «Αναπτυξιακής Φωκικής Α.Ε.», πρόταση που θα κατατεθεί εντός του προσεχούς Οκτωβρίου.
  3. Για την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας που έχουν παρατηρηθεί στον ευρύτερο χώρο  (φθορές αυτοκινήτων, κλοπές κ.λπ.), ο Δήμος θα αναθέσει τη φύλαξη του αθλητικού κέντρου σε εταιρία φύλαξης (Security), κατά τις ώρες προπονήσεων και αγώνων.
  4. Η παραπάνω πρωτοβουλία μας σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την απόλυτη ανάγκη να δοθεί ειδική έμφαση από το Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας στην ευρύτερη περιοχή Αθλητικού Κέντρου – Νεκροταφείο Αγίου Νικολάου. Εμείς, όπως πράξαμε και στο παρελθόν, έτσι και εν όψει της νέας σεζόν απευθύναμε γραπτή επιστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της τακτικής αστυνόμευσης του συγκεκριμένου χώρου, στον οποίο κινούνται και αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας.
  5. Στις παραπάνω ενέργειές μας παρακαλούμε να έχουμε την καλή συνεργασία και συμπαράστασή σας, ευχόμενοι σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών

Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου