Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Γιάννης Λοβέρδος, ο «αδέσμευτος δημοσιογράφος»

Στην αγωνία του για μια θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ, ανέβασε από το συλλαλητήριο της ΔΕΘ φωτογραφία ότι αστυνομικός κυνηγάει συνταξιούχο.....

Αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν από διαδήλωση το 2011 !
Έγραψε και τα σχετικά του σχόλια. Και δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά αυτή η ΄΄δημοσιογραφική ΄΄του τακτική.

Όταν έρχεται στον τόπο μας να τον  χαιρετάμε και να ζητάμε την γνώμη του,
Είναι αξιόπιστος  ο   άνθρωπος!




3 σχόλια:

  1. Ο Πολάκης ξεφτίλισε δημόσια τον Λοβέρδο: «Βρε σίχαμα της δημοσιογραφίας...» (ΦΩΤΟ)

    Βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφίας με ΜΑΤ να κυνηγούν ηλικιωμένο συνταξιούχο από την εποχή διακυβέρνησης Σαμαρά ως επίθεση από τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη προχθές στη ΔΕΘ.

    Ο κύριος Πολάκης απευθύνεται στον Γιάννη Λοβέρδο αποκαλώντας τον «σίχαμα της δημοσιογραφίας» και τον κατηγορεί ότι με ψεύτικες ειδήσεις προσπαθεί να εξαργυρώσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

    Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του κ. Πολάκη και δείτε τις ψεύτικες φωτογραφίες που παρουσίασε ως πρόσφατες ο δημοσιογράφος:

    ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ:Στις πόσες ψεύτικες φωτογραφίες και «ειδήσεις» σου έχει τάξει ο Μητσοτακης να σε βαλει υποψήφιο με τη ΝΔ ;;;!Έχει πέσει πολύ πείνα στο Blue sky τώρα που κόπηκε η διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ και ψάχνεις δουλειά ε;;;;

    neaselida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιάννης Λοβέρδος παρουσίασε φωτογραφία του Κάστρο δίπλα στον δικτάτορα Πινοσέτ και χαρακτήρισε «αφελείς ελληνάρες» όσους μίλησαν θετικά για τον Κουβανό ηγέτη.

    Βέβαια, η φωτογραφία τραβήχτηκε δυο χρόνια πριν από το πραξικόπημα που οργάνωσε η CIA για την ανατροπή και τη δολοφονία του προέδρου Αλιέντε στη Χιλή.

    Ο Πινοσέτ ήταν τότε Γενικός Διοικητής της Φρουράς του Σαντιάγκο. Ο Κάστρο λοιπόν, ο οποίος βρισκόταν στην πόλη ως επίσημος προσκεκλημένος της κυβέρνησης της Χιλής, ήταν αναγκασμένος να τηρήσει το πρωτόκολλο και να φωτογραφηθεί με τους επισήμους.
    Ο Γιάννης Λοβέρδος παραλείπει να σημειώσει ότι δυο χρόνια αργότερα ο ίδιος ο Αλιέντε προήγαγε τον Πινοσέτ σε αρχηγό γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Χιλής, μη γνωρίζοντας φυσικά ότι ο στρατηγός είχε ήδη έτοιμο το σχέδιο της ανατροπής και της δολοφονίας του.

    Αν κατηγορήσουμε λοιπόν τον Κάστρο θα πρέπει να κατηγορήσουμε και τον Αλιέντε ότι φωτογραφιζόταν με τον υποψήφιο δολοφόνο του και άρα ήταν και αυτός δικτάτορας. Επιχείρημα για δημοσιογράφους και προπαγανδιστές που υπηρετούν το ''λειτούργημα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ...ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΑΞΙΚΟΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ" ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή