Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Υπόθεση ομηρίας Γαλλίδας στη Λαμία

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας οδηγήθηκε την Κυριακή ο 34χρονος που κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο μέσα στο σπίτι του μία 40χρονη γαλλίδα. ....
Κατηγορούμενη είναι επίσης και η 24χρονη σύντροφος του φερόμενου ως δράστη, η οποία συζεί μαζί του και γνώριζε τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο της Λαμίας.
Στον 34χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ενώ στη νεαρή γυναίκα ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του το πρωί της Τρίτης.
Το χρονικό της φρίκης
Ο 34χρονος Λαμιώτης και η 40χρονη γαλλίδα είχαν γνωριστεί πριν από 4 χρόνια μέσω διαδικτύου και από τότε διατηρούσαν επαφή. Μάλιστα το φθινόπωρο του 2016 η 40χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε φιλοξενηθεί από τον 34χρονο στο σπίτι του.
Αφού μεσολάβησε μία περίοδος χωρισμού οι δυο τους τα βρήκαν ξανά και η γυναίκα, μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, αποφάσισε να έρθει και πάλι στη Λαμία. Εξέταζε μάλιστα το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα αν έβρισκε δουλειά.
Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης η 40χρονη έφτασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου όπου την περίμενε ο φίλος της. Τα πράγματα όμως προφανώς δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε αφού η 40χρονη φέρεται να έχει δηλώσει στις αρχές πως από την πρώτη στιγμή και όταν πήγαν στο σπίτι του 34χρονου, από το γκαράζ κιόλας του σπιτιού του την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια και την φίμωσε με ταινία. Στην συνέχεια την ανέβασε στο σπίτι και της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ακολούθησαν εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα, ο οποίος την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη.
Το πρωί της Πέμπτης η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία και να τους εξηγήσει τι συνέβαινε. Ο πατέρας της ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές. Από εκεί ενημερώθηκε η Ιντερπόλ και η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι το πρωί του Σαββάτου, δίνοντας τέλος στην περιπέτεια της 40χρονης, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από τα όσα είχε περάσει.
tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου