Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Συνελήφθη 36χρονος στην Άμφισσα για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός στην Άμφισσα, κατηγορούμενος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Κατασχέθηκαν περισσότερα από (2) κιλά αδασμολόγητου καπνού, (250) λαθραία πακέτα τσιγάρων, το χρηματικό ποσό των (5.940) ευρώ και laptop....

Συνελήφθη, προχθές (13-08-2018) το μεσημέρι στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίσθηκε ο 36χρονος και τόσο στην κατοχή του, όσο και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (2) κιλά και (200) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού,
  • (250) λαθραία πακέτα τσιγάρων και
  • το χρηματικό ποσό των (290) ευρώ.
Στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και ένα δέμα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (5.650) ευρώ, καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ( laptop) , το οποίο ο 36χρονος αποπειράθηκε να αποστείλει μέσω των ΚΤΕΛ της περιοχής, στην Αθήνα.
Η ανωτέρω ποσότητα του καπνού και των πακέτων τσιγάρων, θα σταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου