Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ: 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 50

Από αριστερά: Χρήστος Κορτσέλης, Δημήτρης Τζιβάρας και Νίκος Τζιβάρας.....

Στην πλατεία της Σουβάλας, Δεκαπενταύγουστο και οι χορευτές από κοντά λόγω έλλειψης μεγαφωνικής.

7 σχόλια:

  1. ...και οι τότε περίοικοι ευτυχείς καθώς δεν είχαν 120 ντεσιμπέλ μέχρι τις 6 το πρωΐ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά διότι αν ξεκινήσει το γλέντι 8 το βράδυ έως 3 το πρωί δεν νοείται διασκέδαση πρέπει να ξημερώσει.Επίσης αν τα πάρτυ δεν τελειώσουν 7 το πρωί και οι συμμετέχοντες-δυστυχώς νέοι -δεν σέρνονται ντιρλα δεν νοείται γλέντι. Έχουμε ξεφύγει εντελώς από την πραγματικότητα του γλεντιού και του κεφιού, και της ανθρώπινης διασκέδασης του 50 όπως η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στις 12/8 έγινε γλέντι στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου.

    1. Δίπλα και απέναντι είναι δύο ξενώνες-ξενοδοχεία. Οι πελάτες τους αν κοιμήθηκαν, πώς κοιμήθηκαν ?? άραγε θα ξανάρθουν ??

    2. Μάλλον έγινε τοπική μας παράδοση, τα παιδιά που τελειώνουν ΑΥΤΟ το Δημοτικό σχολείο, μετά από λίγα χρόνια να πίνουν και να μεθούν (βλέπε 10.29) στον ΙΔΙΟ χώρο !!

    Καλή Σας ημέρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις "νικοκυραιοι" του "ταξις και ηθικη" , αφηστε τα παιδια να γλεντησουν και να χαρουν τη ζωη οπως εκεινα νομιζουν καλυτερα . Τα Σουβαλιωτοπουλα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι καλα και ευγενικα παιδια . Παιδια μην ακουτε κανενα μουχλιασμενο μυαλο . Συνεχιστε . Συνεχιστε .Συνεχιστε .
    Οσο για αυτους τους ηθικολογους και χριαστιανοταλιμπαν που ονειρευονται εποχες του μεσοπολεμου καληνυχτηστε τους μια και καλη και πεστε τους ονειρα γλυκα και αντε γεια.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Θα ανοίξουν οι ουρανοί, θα πέσει ακρίδα. Κι όλα αυτά γιατί οι νέοι του χωριού μας όπως όλοι οι νέοι των χωριών της περιοχής μας κ όχι μόνο έκαναν μια πολύ ωραία εκδήλωση (δεν πήγα δυστυχώς). Ουε Ουε.... Και νέοι του πενήντα ντιρλα γίνονταν κ κάποιοι απ αυτούς έγιναν επιστήμονες. Ίσως έφταιγε ΑΥΤΟ το σχολείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έφταιγε το κρασί. Τώρα το αποτέλεσμα θα φανεί με το παραδοσιακό ουίσκι βότκα και χόρτο.

      Διαγραφή
  6. Ωραίο κοκτέιλ. Έλα να σε κεράσουμε αν μπορείς κ το αντέχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή