ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019

......Διαλέξτε!


Η Ρένα Δούρου δήλωνε αρχές Οκτωβρίου του 2018 για την πυρκαγιά στο Μάτι: "Με ιδιαίτερη ανακούφιση θα συμβάλω στην ανεύρεση των αιτιών και στη διαλεύκανση των ευθυνών της τραγωδίας του Ιουλίου. ....
Οφείλω ωστόσο να σημειώσω ότι ο Β’ βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Περιφέρειες, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, δεν έχουν επιχειρησιακή ευθύνη στην κατάσβεση των πυρκαγιών" - Ωστόσο ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ και φυσικά ο Σκάι με προεξάρχουσα την παρουσιάστριά του Σία Κοσιώνη, συνεχώς και μεθοδικά της απέδιδαν ευθύνες για τον θάνατο τόσων ανθρώπων και την καταστροφή της περιοχής.
Τα πράγματα είναι απλά:
- Είτε οι Περιφέρειες έχουν επιχειρησιακή ευθύνη, οπότε και ο Κώστας Μπακογιάννης που παρουσιάστηκε στην Εύβοια στις 8:30 το επόμενο βράδυ, πρέπει να ελεγχθεί από την δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος και ενδεχόμενες ευθύνες για την καταστροφή της περιοχής
- Είτε οι Περιφέρειες δεν έχουν επιχειρησιακή ευθύνη οπότε η Σία Κοσιώνη, το κανάλι της και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ οφείλουν να ζητήσουν τουλάχιστον συγγνώμη από την Ρένα Δούρου για την δολοφονία χαρακτήρα που μεθόδευσαν εναντίον της.
Διαλέξτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.