Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών σχετικά με τη διακοπή υδροδότησης της Τ.Κ. ΔελφώνΘέλοντας  να ενημερώσουμε με υπευθυνότητα τους δημότες μας  σχετικά με τη σοβαρή βλάβη, στη θέση Κεφαλόβρυσο, την Παρασκευή 20 Ιουλίου σημειώνουμε....
ότι η εν λόγω βλάβη προκλήθηκε στο αντλιοστάσιο ύδρευσης της Τ.Κ. Δελφών, ενώ για λόγους που διερευνώνται δεν λειτούργησε το σύστημα της τηλεειδοποίησης που είχαμε εγκαταστήσει προ διετίας και μέχρι τη δεδομένη στιγμή λειτουργούσε άριστα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη των Δελφών για αρκετές ώρες.
Άμεσα οι υπηρεσίες μας με την πλήρη στήριξη και παρουσία τόσο του Προέδρου της Τ.Κ. Δελφών όσο και του αρμόδιου τοπικού αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας, επενέβησαν με σκοπό την αποκατάσταση της βλάβης. 
Σημειώνεται ότι η λειτουργία της ΔΕΥΑ δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τον ρόλο της Τοπικής Κοινότητας και των φορέων της και είναι επιβεβλημένη και επιζητούμε τη συνεχή και πλήρη συνεργασία των υπηρεσιών μας με το σύνολο των φορέων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, όπως ακριβώς συνέβαινε και στο παρελθόν με τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας. Όσον αφορά τα συγκεκριμένα περιστατικά που οδήγησαν στο εν λόγω συμβάν, αυτά θα διερευνηθούν διεξοδικά από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης.

 Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών
   Διονύσιος Μπουλούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.