Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Ευτυχώς που δε ζούμε στο μεσαίωνα"

Τι έχουν ζήσει οι Έλληνες από αναγέννηση και από μεταρρυθμίσεις; Οι Έλληνες δεν ζήσανε διαφώτιση και το μόνο που ξέρουν είναι να μεταπηδάνε από τη ρωμιοσύνη (αναλφάβητοι δηλαδή) να θέλουν να γίνουν Ευρωπαίοι. ....
Κι ενώ δεν υπάρχει πραγματική ελληνική συνείδηση, έχουν άποψη, πως είναι Έλληνες επειδή γεννήθηκαν στη χώρα Ελλάδα. Κι ενώ γεννήθηκαν στην Ελλάδα τόσα εκατομμύρια Έλληνες κι Ελληνίδες, αυτά τα εκατομμύρια δεν έχουν ιδέα για το τι σημαίνει να λέγεσαι Έλληνας κι Ελληνίδα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις προφητείες και την ηθική των χριστιανών (ποτέ δεν την εφάρμοσαν) και το μόνο που γνωρίζουν καλά είναι ο αχταρμάς για όλα...Μέσα σε αυτό το χάος οι κυβερνήσεις πριν το  2014 δημιούργησαν το ένα οικονομικό σκάνδαλο μετά το άλλο. Οι τάξεις στη χώρα μας είναι η τάξη των "κληρικών" και η τάξη των αστών, δίχως να υπάρχουν ευγενείς με έναν αντιδυτικισμό ανισόρροπο. Κι ενώ η ορθοδοξία έχει σπείρει σκοτεινάγρα στην ελληνική σκέψη, ελάχιστοι αντιλαμβάνονται την όλη αλήθεια σε αυτόν εδώ τον ωραίο τόπο.
Χωροταξικά και δημογραφικά η χώρα Ελλάδα ασφυκτιά από αγνωσία!!!
Δεν ξέρω ποιοι έχουν πάρει στο λαιμό τους τους νεοέλληνες, αλλά κάποιοι ίσως να γνωρίζουν! Και τι να πω; Λογιότατοι άνθρωποι μέσα σε συνάξεις διακηρύττουν σκοτεινές σκέψεις, βιαιότητες χρηματισμένες από εκείνους οπού γυρεύουν να βάλουν επίσημα πολιτικό πόδι εκεί, όπου έχουν στήσει θρησκευτικές βάσεις. Και που είναι η όλη αλήθεια της ελληνικής παιδείας;
Υπάρχει παιδεία στη χώρα Ελλάδα;
Ρατσισμός, εθνικισμός εμποτισμένος χριστιανισμό που ευλογεί το Ισραήλ, εθνοφοβία και μίσος για την ελληνική αρχαιότητα αλλά και τη Δύση. Κι αν σκεφτεί κάποιος πως δεν είμαστε δουλπάροικοι και μήτε ζούμε στον μεσαίωνα, ευτυχώς δηλαδή, κι όμως αυτό που συμβαίνει είναι για πολύ συζήτηση.

"Ελληνικοί κυβερνητικοί κύκλοι γνωστοποίησαν ότι η «παράνομη δράση» των Ρώσων σχετιζόταν με τα συλλαλητήρια για το όνομα της ΠΓΔΜ και είχε χαρακτήρα υπονόμευσης της κυβερνητικής πολιτικής. Οι Ρώσοι «διπλωμάτες» κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να επηρεάσουν δημάρχους και μητροπολίτες στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και να χρηματίσουν κρατικούς αξιωματούχους".
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κος Αλέξης Τσίπρας μίλησε για «παρέμβαση στα εσωτερικά μας» από τη Ρωσία και ζήτησε σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας. Τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό; Τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται στη χώρα μας από την ορθόδοξη εκκλησία, κάποιους στρατιωτικούς με συνεργασία απόστρατους αλλά και εν υπηρεσία κάποιων στη Δημόσια Τάξη;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
Η παράνομη ρωσική δραστηριότητα σε σχέση με την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, κατά τις ελληνικές Αρχές ασφαλείας, εκτυλισσόταν γύρω από την Αυτοκρατορική Ορθόδοξη Παλαιστινιακή Ένωση, της οποία το παράρτημα στη χώρα μας ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Αλλά τι σχέση έχουν με αυτό τα παλαιοημερολογίτικα μοναστήρια που άρχισαν να δραστηριοποιούνται στη χώρα μας περί  το 1989 και μετά;
"Η Αυτοκρατορική Ένωση έχει σαν επίσημο στόχο τη διευκόλυνση του προσκυνήματος στους Αγίους Τόπους και την εν γένει διατήρηση της Ορθόδοξης παράδοσης. Πρόεδρος της Ένωσης είναι ο Σεργκέι Στεπάσιν, πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νυν Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου και υπήρξε ο επικεφαλής της FSK (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας) μιας υπηρεσίας που διαδέχτηκε την KGB και υπήρξε ο προκάτοχος της FSB που δραστηριοποιείται έως σήμερα. Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της  Αυτοκρατορικής Ένωσης είναι ο κ. Σίμος Παναγιωτίδης, που είναι Διευθυντής του ρωσικού τμήματος του Ομίλου Άκτωρ."
Η ΑΚΤΩΡ είναι μέλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και είναι μια εταιρεία με ισχυρή διεθνή παρουσία σε ποικίλους τομείς, όπως: Κατασκευή έργων υποδομής, κτιριακά και βιομηχανικά έργα, κατασκευή φωτοβολταϊκών και διαχείριση τεχνικών εγκαταστάσεων και έργων. Απασχολεί δε πάνω από 12.500 εργαζόμενους στη χώρα Ελλάδα και στο εξωτερικό.
"Ο κ. Παναγιωτίδης είχε κλείσει το μεγάλο deal του Άκτορα ύψους 500.οοο.οοο  για την αποκομιδή κι επεξεργασία των απορριμμάτων στην Αγία Πετρούπολη. Και το Νοέμβριο του 2016 γίνεται στη Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Βέροια, στην ιερή Μονή Δοβρά επίσημη σύναξη και όρκος για την "Αυτοκρατορική Ένωση", το ελληνικό παράρτημα. Στην επίσημη αυτή τελετή παρευρέθηκαν Έλληνες αξιωματικοί, απόστρατοι, Μητροπολίτες, Αρχιμανδρίτες και φυσικά ο κος Παναγιωτίδης του ΆΚΤΩΡΑ ήταν παρών καθώς και ο κος Στεπάσιν, αλλά και ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κος Αλεξέι Ποπόφ!"
Ο κ. Ποπόφ είναι Αντιπρόεδρος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Ένωσης του ελληνικού παραρτήματος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης. Επίσημα παρουσιάστηκε στις εκδηλώσεις των 14ων Ημερών Ρωσοελληνικής Φιλίας στην ελληνική νήσο Λήμνο, τον Σεπτέμβριο του 2017.
Αυτό όλο το διάστημα στις ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες κατηγορούν ανοιχτά την νυν ελληνική κυβέρνηση με χυδαίες εκφράσεις και ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί παντοιοτρόπως να δημιουργήσει έκτροπα σε όλη τη χώρα, γυρεύοντας "εκλογές". Το θέμα "θρησκευτικά", τα έκτροπα στα "Εξάρχεια" και χυδαιότητες μέσα στο διαδίκτυο από θρησκευτικούς παράγοντες μπλεγμένες με "προφητείες" αλλά και κηρύγματα μέσα στις εκκλησίες, υ καμιά σχέση δεν έχουν με τη διδασκαλία του Χριστού. Στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, πολλές εκκλησίες έγιναν χώροι προπαγάνδας εναντίον του Τσίπρα και προωθώντας "το ξανθό γένος θα μας σώσει", εννοώντας πως οι Ρώσοι θα μας δώσουν πάλι την Κωνσταντινούπολη, μπλέκοντας προφητείες του Παϊσιου και άλλων Ρώσων μοναχών... Το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια συμβαίνει σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό στην ελληνική ομογένεια...
"Τον Οκτώβριο του 2017 ο κ. Στεπάσιν επισκέφτηκε ξανά τη Βέροια και στην Ιερά Μονή Δορβά παρευρέθηκε σε Θεία Λειτουργία για τον "Μακεδονικό Αγώνα"  και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Άγιο Όρος ενώ συνοδεύτηκε από τους κ. Παναγιωτίδη και Ποπόφ."
Να σημειωθεί ότι η Μητρόπολη Βέροιας (όπως και αυτή της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, των Γρεβενών κ.ά..) ανήκουν στις «Μητροπόλεις των Νέων Χωρών» που υπάγονται στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
"Στις εκδηλώσεις της Βέροιας και της Λήμνου ήταν παρών και ο Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, ο οποίος έχει και ρώσικο διαβατήριο, είναι Σύμβουλος του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολτβατσένκο και Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κου Βαγγέλη Λαμπάκη. Υπήρξε επίσης, επίτιμος Πρόξενος  Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη. Η σύζυγος του κ. Γκαμπαερίδη Ιουλία Γκαβρίλοβα είναι επικεφαλής του συλλόγου «Ρώσικο Σπίτι» στην Αλεξανδρούπολη." Πηγή:New Post .
" Τον Φεβρουάριο του 2016 ο κ. Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον κ. Γκαμπαερίδη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, είχε κάνει ένα ταξίδι στη Ρωσία το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προκαλέσει την μήνη του Νίκου Κοτζιά. Η ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης είχε επισκεφτεί τη Συμφερούπολη στην Κριμαία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, το Επιμελητήριο Έβρου αδελφοποιήθηκε με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης. Το ζήτημα όμως είναι, πως η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, θεωρώντας ότι αυτή παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Η επίσημη παρουσία Ελλήνων αξιωματούχων θα μπορούσε να θεωρηθεί βήμα προς την de facto αναγνώριση της προσάρτησης, κόντρα στην επίσημη γραμμή της ελληνικής κυβέρνησης."
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εξωτερικών ανακάλεσε την απόφαση που όριζε τον κ. Γκαμπαερίδη ως επίτιμο Πρόξενο της Ρωσίας.
Ας θυμηθούμε πως σε εκείνο το ταξίδι, έγιναν διαπραγματεύσεις για την αεροπορική σύνδεση της Αγίας Πετρούπολης με την Αλεξανδρούπολη, καθώς και ένα "τουριστικό πρότζεκτ παραθερισμού" στα Ιαματικά Λουτρά της Αλεξανδρούπολης, όλων των εργαζόμενων στο πυρηνικό εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης. Τα δύο όμως αυτά πρότζεκτ δεν πραγματοποιήθηκαν. Ενώ πραγματοποιήθηκε το..."πρότζεκτ" (;) ανέγερσης ναΐδίου ρώσικης τεχνοτροπίας στην Αλεξανδρούπολη!!!Το ναΐδιο χτίστηκε με έξοδα του πυρηνικού εργοστασίου της Αγίας Πετρούπολης και με την ευθύνη του συλλόγου «Ρώσικο Σπίτι» και εγκαινιάστηκε στις 6 Μαΐου, παρουσία επίσημης αντιπροσωπείας από την Αγία Πετρούπολη. Αλλά εδώ έχουμε και το εξής γεγονός: Μετά τα θυρανοίξια, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών "για την εθνική επέτειο της Ρωσίας", παρέλαση του «αθάνατου τάγματος» στην Λεωφόρο Δημοκρατίας της Αλεξανδρούπολης, ενώ τα μεγάφωνα έπαιζαν ρώσικα πατριωτικά τραγούδια. Αν αυτή όλη η κίνηση αφήνει αδιάφορους τους Έλληνες που έχουν άγνοια, ας σημειωθεί, πως όλη η προπαγάνδα των "γνωστών-αγνώστων" τόσα χρόνια με καταστροφές πολλαπλές, στην Αθήνα, δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους ταλαιπωρημένους Έλληνες.
Και βαδίζοντας κάποιος εν αγνοία ευρισκόμενος στην οδό Μητροπόλεως της Αθήνας, θαυμάζει το ξενοδοχείο πρώην Υπουργείο Παιδείας. Αλήθεια σε ποιον ανήκει; Μήπως κάποιος μπορεί να πει, γιατί τόσα χρόνια έκαιγαν και κατέστρεφαν το κέντρο της Αθήνας;
Τώρα φυσικά το εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης, ευλογεί τα παντός είδους "σεξουαλικά πηδήματα" από πάνω του ακριβώς!!!
Και φυσικά οι Μητροπολιτάδες με τις αυτοκρατορικές χρυσές κολοκύθες στα κεφάλια τους, οι Αρχιμανδρίτες με τις ράβδους των μανδρών τους και οι Μοναχοί(;) του Αγίου όρους, μαζί με όσους ξεσήκωσαν για τον μεγάλο τους δήθεν "πόνο" γα τη Μακεδονία και το Μέγα Αλέξανδρο (τον οποίο μέχρι προσφάτως 1 χρόνο έβριζαν ποικιλοτρόπως) απολογούνται για τις αλήθειε των δημοσιευμάτων:
δρα το λληνικο Παραρτήματος δέν εναι στή Βέροια, οτε πολύ περισσότερο στή Μονή Παναγίας Δοβρ, λλά στή Θεσσαλονίκη. Καί μόνος λόγος τς πισκέψεως ατς στή Βέροια ταν τι πικεφαλς το λληνικο Παραρτήματος κατάγεται πό τή Βέροια καί θέλησε νά φέρει τόν πρώην Πρωθυπουργό τς Ρωσίας καί Πρόεδρο τς νώσεως στήν πατρίδα του. ταν τιμή γιά τήν πόλη πίσκεψη ατή καί ερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας τούς ποδέχθηκε μέ χαρά, πως ποδέχεται κάθε πίσημο πισκέπτη στή Βέροια. Μάλιστα τ. Πρωθυπουργός τς Ρωσίας πισκέφθηκε μία κόμη φορά τήν πόλη μας καί κκλησιάστηκε στόν ερό Ναό το γίου ντωνίου κατά τόν ορτασμό τς πετείου το Μακεδονικο γνος."
Κι εδώ η μεγίστη αντίφαση ενός "σκοτεινού θρησκευτικού κυκλώματος", οπού την ίδια ακριβώς εποχή έκανε συνάξεις και στην Αθήνα, σε εκκλησίες ορθοδόξων, αλλά και με περιοδικά και ομιλίες φανατίζοντας τους αφελείς!!!
μως μες τ «Δόξα ν ψίστοις
Θε κα π γς ερήνη»

Κρατάμε καθαρό κι αμόλυντο σε μια χώρα ελληνική με παιδεία ελληνική και καθαρή, γιατί ανήκουμε στη Δύση κι όχι στην Ανατολή!!! Καιρός είναι να διαχωριστεί η εκκλησία από την κρατική εξουσία, να μη έχει κανένα δικαίωμα "μισθοδοσίας" ο κλήρος από την ελληνική πολιτεία και να συνειδητοποιήσουν όλοι και όλες, πως η "θρησκεία" είναι προσωπική υπόθεση του  καθενός και κανένας δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου επιβάλλει τρόπους λατρείας Θεού πουθενά και ιδιαίτερα μέσα σε χώρους εργασίας!!!Να πάψει κάθε διάδοση θρησκευτικού εντύπου δημοσίως, απ΄όπου κι αν προέρχεται!!!


Αναρτήθηκε από Nota Kimothoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου