Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΟΥ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ

Μέσα στη δυστυχία των ημερών που ζούμε ένα χαρούμενο και ελπιδοφόρο γεγονός επισυνέβη στις 19/07/2018 στο Πολύδροσο. Η εικονιζόμενη σεβάσμια Σουβαλιώτισσα αρχόντισσα Παγώνα Θάνου – Κυρίτση 92 ετών σήμερα....
και ακμαιότατη απέκτησε ΤΡΙΣέγγονο. Με τον μακαρίτη άντρα της Σωτήρη είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Γιάννη, τον γνωστό μας Τζον, ράφτη και τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού που ζει στο Πολύδροσο και τον Γιώργο που ζει την Αθήνα. Ο Γιώργος απέκτησε δύο κόρες την Ντίνα και την Παγώνα σύζυγο του Παναγιώτη Αυγέρη – Τσόγκα. Αυτό το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά δισέγγονα της εικονιζόμενης, τον Κωνσταντίνο, τη Βαρβάρα και τη Βασιλική. Γιός της Βασιλικής είναι το τρισέγγονο που ήρθε στη ζωή στις 19/07 του τρέχοντος έτους. Εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση απόκτησης τρισέγγονου στα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια στο Πολύδροσο. Αν κάποιος από τους αναγνώστες του  Blog και ειδικότερα από τους πιο παλιούς γνωρίζει άλλη παρόμοια περίπτωση στο Πολύδροσο ή στα γύρω χωριά ας μας ενημερώσει σχετικά.
Ευχόμαστε στην προ-προ-γιαγιά και εις άλλα τρισέγγονα με υγεία και στο νεογέννητο να τα εκατοστίσει και να ευτυχήσει.


                                                       Δημήτριος Κατοίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.