Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Δεύτερο Μονοπάτι Πολιτισμού Κοινότητας ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
Η Κοινότητα Πολυδρόσου σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους - φορείς που δραστηριοποιούνται στο χωριό, ....
διοργανώνει και φέτος πεζοπορία με σκοπό την περιήγηση και ξενάγηση   στην διαδρομή Πλατεία Πολυδρόσου – Μαντάμια –Γουναρέικα – παλιός δρόμος Άνω Σουβάλα – Πλατεία.
Ο  Δήμος Δελφών θα χορηγήσει αναμνηστικά μπλουζάκια στους συμμετέχοντες και η διαδρομή δεν θα έχει αγωνιστικό   χαρακτήρα αλλά θα υπάρχει συμμετοχή από κάθε ηλικία.
Επίσης θα επιθυμούσαμε την συμμετοχή του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στην εκδήλωση αυτή με κάποιον εκπρόσωπο και την χορήγηση αναμνηστικών καπέλων αν είναι δυνατόν.
Κατά την πορεία θα γίνουν δύο στάσεις ξενάγησης. Η πρώτη στο Μαντάμι Παπαθανασίου και η δεύτερη στο Πύργο των Μανταμιών και πέριξ.
Ημερομηνία διεξαγωγής 17-6-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα  εκκίνησης 8 το πρωί στη πλατεία Πολυδρόσου.

Πληροφορίες Κατοίκος Δημήτριος υπεύθυνος ξενάγησης και διαδρομής τηλ.6951800211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.