Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Την Κυριακή 24/6/2018 η Συνάντηση ΝΕΩΝ Πολυδρόσου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη


ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6/2018 ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου.....



6 σχόλια:

  1. Αξιόλογη πρωτοβουλία ! Αρκεί να μην γίνεται εν όψει Δημοτικών εκλογών και κάποιων "νέων" υποψηφιοτήτων...Γιατί στη Σουβάλα όλα, μα όλα γινονται για το "δια ταύτα".
    Έχουμε όμως και δύο μεγάλα ερώτήματα .
    Πρώτον. Τον Λαογραφικό γιατί τον παράτησαν και διαλύθηκε ? Και εκεί κάποιοι ή μάλλον οι περισσότεροι νέοι ήταν.
    Και ένα δεύτερο και ουσιαστικό .
    Αυτοί οι νέοι που παίρνουν αυτήν την αξιέπαινη κατά τα άλλα πρωτοβουλία σε ποιές κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες συμμετείχαν μέχρι σήμερα?
    Γιατί σε αυτές που έγιναν στο Πολύδροσο απ' ότι διαβάζουμε και βλέπουμε στο μπλόγκ, εμείς οι Σουβαλιώτες που μένουμε εκτός χωριού, μόνο ελάχιστα άτομα (πέντε ? έξι ? και πολλά λέμε ...) και κάποιας ηλικίας μάλιστα συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως, ας ξεκινήσουν να πλαισιώνουν τους υπάρχοντες συλλόγους και να φανεί το ενδιαφέρον τους για τα κοινά και τον εθελοντισμό και μετά ας κάνουν το επόμενο βήμα
      Εμείς οι μεγαλύτεροι τους έχουμε ανάγκη και μας ειναι χρήσιμοι
      Ν.Σ.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά νέος Σύλλογος ? Δεν μας φτάνουν αυτοί που έχουμε ? Γιατί δεν πλαισιώνετε τους ήδη υπάρχοντες Συλλόγους που έχουν ανάγκη από νέους και νέες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχονται εκλογές και κάποιοι θυμήθηκαν να ενεργοποιήσουν συλλόγους!λες και όταν θες να προσφέρεις δεν βρίσκεις σύλλογο να ενταχθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτελους μιλατε συνεχεια για πολιτικη και εμπλοκη μην εχετε τοσο πονηρο μυαλο αφηστε πρωτα τι θελουν να κανουν τα παιδια ελεοςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους μιλατε συνεχεια για πολιτικη και εμπλοκη μην εχετε τοσο πονηρο μυαλο αφηστε πρωτα να δουμε τι θελουν να κανουν τα παιδια ελεοςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή