Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Συγκρότηση Τ.Ο.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μετά τη συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών προχωρεί ανά Καλλικρατικό Δήμο στη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματειών στις Τ.Ο.....

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί για όλη την Ελλάδα την Κυριακή 24 Ιουνίου. Για τη Φωκίδα θα ανακοινωθούν με νέο Δελτίο Τύπου τα εκλογικά κέντρα σε κάθε Δήμο.  
Στις εκλογές των Τ.Ο. μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής ή όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι μέλη ή όσοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας καταθέσουν και αίτηση εγγραφής μέχρι τις 20 Ιουνίου και ώρα 10 μ.μ. στον Γραμματέα της Ν.Ε. Πάνο Μισερλή (τηλ. 6948100125).


Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.