Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

«Έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλου


Ο Παναθηναϊκός, το μπάσκετ, ο ελληνικός αθλητισμός πενθούν! Ο Παύλος Γιαννακόπουλος... έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω αναμνήσεις, επιτυχίες, τρόπαια! Ίσως ο μεγαλύτερος παράγοντας του ελληνικού αθλητισμού σε ηλικία 89 ετών...
έφυγε, με την βαριά κληρονομιά του όμως να τον θυμίζει για πάντα.
Ενάμιση μήνα μετά την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου, η οικογένεια έχασε τον Πατριάρχη της!
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ιδρυτής και πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμό ως πρόεδρος του «πράσινου» συλλόγου σε μπάσκετ και ερασιτέχνη.
Σαν σήμερα, μάλιστα, το 1971 ανέλαβε για πρώτη φορά πόστο στο Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό, ενώ το 1992 ανέλαβε τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ μαζί με τον αδερφό του, Θανάση.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.
Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας»
Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ: «Επίσημη Ημέρα Πένθους και Αργίας η 10η Ιουνίου»
«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.
Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου