Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

14χρονος Σολίστ Πιάνου παίρνει το Δίπλωμα του, από το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.


Μία ακόμη σημαντικότατη επιτυχία σπουδαστή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη, αφού ο μόλις 14χρονος Γιώργος Γεωργακόπουλος (τάξη Αικατερίνης Γκόλγκαρη), ....
δίνει την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου στις 11.00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου (Καρακουλουξή 44-Πλατεία Αγ. Νικολάου), τις Απολυτήριες Διπλωματικές του Εξετάσεις, μπροστά στην επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και στο κοινό της Νίκαιας.
Μετά τον 15χρονο απόφοιτο του Ωδείου Ηλία Μαστοράκη, που το περασμένο καλοκαίρι, συνέπραξε, με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, ερμηνεύοντας το περίφημο "Ελεγειακό Κοντσέρτο", του Κουβανού Συνθέτη Leo Brouwer, ένας ακόμη σπουδαστής ολοκληρώνει τις σπουδές του σε μια ηλικία ρεκόρ, για τα παγκόσμια μουσικά δεδομένα.
Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, εκτός των σπουδών του στο Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας-Ρέντη, είναι και αριστούχος μαθητής της ΄Β Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.