Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ (ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ)

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει:....


  • Έναν (1) Κοινωνικό Λειτουργό για τις ανάγκες των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Προστατευμένα Διαμερίσματα, Οικοτροφείο) Ν. Φωκίδας, έδρα Άμφισσα και  
  • Ένα  (1) Ψυχολόγο για τις ανάγκες των μονάδων: α. Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα), β. Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα)

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου,  πλήρους απασχόλησης.

Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών:
Οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως,  ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

  • Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος
  • Βεβαίωση τίτλων σπουδών
  • Επικυρωμένο αντίγραφο Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
  • Βιογραφικό Σημείωμα
Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται:
α) εμπειρία σε δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής, β) γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής), γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) δυνατότητα λειτουργίας και αρμονικής συνεργασίας στο πλαίσιο πολυκλαδικής ομάδας, ε) γνώσεις και εξοικείωση με τον θεραπευτικό σχεδιασμό, στ) συστατικές επιστολές.

Προαπαιτούμενη η χρονική δέσμευση τουλάχιστον δύο (2) ετών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους από 15/06/2018 μέχρι και 25/06/2018 και ώρα 15:00, στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekpsfoki@otenet.gr.

Περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 22650 22600 (εσωτερικό 101)
από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 έως 14:00.

Περαιτέρω πληροφορίες για το έργο της Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ. μπορείτε να αναζητήσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου