ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Αυτό δεν είναι σεβασμός προς το περιβάλλον.


Αρκετοί συγχωριανοί μας, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ενημερώσουν για απερίγραπτες καταστάσεις γύρω από τους κάδους κυρίως αυτούς της ανακύκλωσης.....

Κάποιος μάλιστα έστειλε και την παραπάνω φωτογραφία που απεικονίζει έναν κάδο ανακύκλωσης στον δρόμο προς το μύλο....πλαισιωμένος από μπάζα.
Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Τοπ. Κοινότητας κ. Αργύρη Μουλαρά ο οποίος αν και μας ενημέρωσε ότι άμεσα θα καθαρισθεί το σημείο, αισθάνεται αρκετά απογοητευμένος με την συμπεριφορά ορισμένων ασυνείδητων συγχωριανών μας .
Δεν είναι δυνατόν να γεμίζουν τους κάδους ανακύκλωσης με σκουπίδια και μπάζα οικοδομής.
«Αυτό δεν είναι σεβασμός προς το περιβάλλον», «ούτε και προς τους εαυτούς αυτών που το κάνουν.
Η Τοπική αρχή σε συνεργασία με τον Δήμο προσπαθούν, με τα όποια προβλήματά τους, αλλά θα πρέπει και οι κάτοικοι να συμβάλλουν στον ευπρεπισμό της γειτονιάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.