Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Τεχνική, προσέγγιση, ερμηνεία, ανάλυση έργων, συναυλία
14 - 18 Ιουλίου 2018

Στο πλαίσιο της 12ης ANIMART 2018 ο κιθαριστής και συνθέτης Νίκος Αθανασάκης, παραθέτει στην Άμφισσα δωρεάν σεμινάριο για κλασική κιθάρα......

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα έργο της αρεσκείας και του επιπέδου τους, από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, και να λάβουν τις παραινέσεις και προτάσεις του δασκάλου.

Παράλληλα, θα γίνουν μέλη μιας ορχήστρας, κιθαριστών ή και άλλων οργάνων, που θα ερμηνεύσουν, σε παγκόσμια πρώτη, ένα πρωτότυπο έργο του συνθέτη, παραγγελία της ANIMART 2018, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα παίξουν επίσης ενώπιον του κοινού και τη σύνθεση που έχουν επιλέξει για το σεμινάριο.

Η πρόσκληση αφορά σπουδαστές κιθάρας, αλλά και άλλων οργάνων που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ως ακροατές ή ακόμα και ως ενεργά μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6974 574 650, Νίκος Αθανασάκης
εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ορχήστρα (ή οποιουδήποτε οργάνου) η 15η Ιουνίου


Πρόγραμμα

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018
Ώρα: 18:00 – 20:00
Συνάντηση των ενδιαφερομένων, γνωριμία με τον δάσκαλο, καθορισμός τρόπου μελέτης


Δεύτερα, 16 Ιουλίου 2018
Ώρα: 11:00 – 15:00: Materclass, στελέχωση και πρόβες ορχήστρας


Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
Ώρα: 11:00 – 15:00: Materclass, στελέχωση και πρόβες ορχήστραςΤετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
Ώρα: 11:00 – 15:00: Materclass, στελέχωση και πρόβες ορχήστρας

&

20:00-21:00
Δημόσια παρουσίαση αποτελεσμάτων σεμιναρίου – Συναυλία μαθητών και ορχήστρας


Σημειώσεις:
Τόσο το Masterclass, όσο και η ορχήστρα απευθύνονται σε μαθητές όλων των οργάνων. Απαραίτητη προϋπόθεση, οι μαθητές να έχουν μαζί τους την παρτιτούρα τους, ασχέτως αν ξέρουν απ’ έξω το έργο.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο Masterclass σαν ενεργά μέλη θα παρουσιάσουν στον δάσκαλο ένα έργο που έχουν ετοιμάσει, θα λάβουν τις παραινέσεις του και εφόσον το επιθυμούν θα το παίξουν και ζωντανά στη Συναυλία μαθητών.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορχήστρα, η οποία μπορεί να αποτελείται και από άλλα όργανα εκτός από κιθάρες, ας το δηλώσουν εγκαίρως για να γίνει η κατάλληλη ενορχήστρωση. Επίσης, είναι απαραίτητο να δηλωθεί εγκαίρως το επίπεδο των σπουδαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.