Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Η "Μήκων η υπνοφόρος" και στην Ελλάδα ! Κατασχέθηκε μεγάλη φυτεία με οπιούχες παπαρούνες.

Βρε μπας  και  γίναμε  γίναμε Αφγανιστάν ? 3.700 φυτά  οποιούχας  παπαρούνας εντόπισαν και  κατάσχεσαν  οι  αρχές σε  περιοχή της  Βοιωτίας. Στο χωριό ....

Νεοχωράκι Βοιωτίας χειροπέδες  στους  τέσσερις αλλοδαπούς  καλιεργητές έβαλαν οι αστυνομικοί. Ο ιδιοκτήτης άφαντος . Όπως  διαβάσαμε στο argolikeseidhseis.gr ,  πρόκειται  για  3 Ινδούς και εναν Πακιστανό, τρείς εκ των οποίων ήταν παράνομα στην Ελλάδα.

               Αποτέλεσμα εικόνας για οπιουχα παπαρουνα

Έτσι, αντιγράφοντας τα  ασιατικά καρτέλ (το παγκόσμιο ρεκόρ παραγωγής οπιούχων ναρκωτικών κατέχει το Αφγανισταν και το Πακιστάν) επέλεξαν μια απομακρυσμένη περιοχή στο Νεοχωράκι Βοιωτίας για να στήσουν τη μεγάλη επιχείρηση. 

                     Αποτέλεσμα εικόνας για οπιουχα παπαρουνα

  Αξίζει να σημειωθεί οτι ειναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται τόσο μεγάλη ποσότητα οπιούχων στην Ελλάδα και οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό την αποθήκη της Βοιωτίας όπου διέμεναν οι αλλοδαποί προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους ανοίξουν το δρόμο των ερευνών, να μάθουν για λογαριασμό ποιών δούλευαν οι αλλοδαποί καλλιεργητές και να εντοπίσουν και τα υπόλοιπα μέλη του καρτέλ.Σχετική εικόνα

Για την υπόθεση καταζητείται και ένας Έλληνας που είχε παραχωρήσει την αποθήκη στους τέσσερις αλλοδαπούς που δούλευαν ως εργάτες στα χωράφια του.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τα φυτά, πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για το ειδος παπαρούνας που επιστημονικά ονομαζεται «Μήκων η υπνοφόρος» απο το οποίο παρασκευάζεται το όπιο. Πρωτη ύλη πολλών ναρκωτικών συμπεριλαμβανομένης της μορφίνης και της παράγωγης της ηρωίνης. 
Αξιζει δε να σημειωθεί οτι κύριος προμηθευτής ηρωίνης παγκοσμίως ειναι το Αφγανιστάν οπου η παραγωγή αγγίζει ετησίως τους 9.000 τόνους.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη καλλιέργεια οπίου που έχει βρεθεί στη χώρα μας και το μέγεθός γίνεται αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα κιλό όπιο φθάνει να πωλείται έως και 15.000 δολάρια.

Ο.Τ

2 σχόλια:

  1. Μάθε τεχνη και αστηνε και άμα πεινασεις πιαστηνε.
    Οι άνθρωποι οτι ηξεραν εκαναν.
    Μετά την καλλιέργεια της κάνναβης,ήρθε η ώρα της μηκωνος της υπνοφορου για να αποκοιμηθουμε -αποβλακωθουμε τελείως.
    Να τους χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λεγόμενη ''θεραπευτική'' κάνναβη είναι το πρόσχημα με στόχο να διαμορφωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας ανοχή απέναντι στο κοινωνικό φαινόμενο των ναρκωτικών, ώστε να είναι έτοιμο το έδαφος για τη νομιμοποίηση ουσιών που οδηγούν στην τοξικοεξάρτηση. Δεν διστάζουν ακόμα και να αξιοποιούν τον πόνο ανθρώπων που υποφέρουν από ασθένειες όπως ο καρκίνος, η σκλήρυνση ή διαταραχές όπως ο αυτισμός, για να προωθήσουν αυτή τη νομιμοποίηση. Όμως το είδος της κάνναβης είναι ένα και μοναδικό, με τη βασική περιεκτικότητα στη ναρκωτική ουσία, με υψηλό κίνδυνο κατάχρησης και εξάρτησης που προκαλεί βλάβες σε όλα τα βασικά συστήματα του οργανισμού, στον εγκέφαλο, στο αναπνευστικό, στο ανοσοποιητικό στο αναπαραγωγικό σύστημα.
    Δεν υπάρχει φυσική ακίνδυνη κάνναβη, δεν υπάρχει ιατρική - φαρμακευτική, ακόμα περισσότερο δεν υπάρχει θεραπευτική κάνναβη. Συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που απομονώνονται από την κάνναβη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για φαρμακευτικούς, παρηγορητικούς σκοπούς σε περιπτώσεις που τα ήδη υπάρχοντα φάρμακα δεν επαρκούν.

    -Όχι στην αλλαγή της κάνναβης από τον πίνακα των ναρκωτικών.
    - Όχι, σε όλα τα ναρκωτικά. Καμιά νομιμοποίηση κανενός είδους ναρκωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή