Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

......Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις που.... Έδωσαν Νόημα στη Ζωή μας!

Το επεισόδιο της εκπομπής Celebrity travel, που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο, ......
αφού καλεσμένη ήταν η Νατάσα Καλογρίδη και στο επίκεντρο της συζήτησης της με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, έγινε η αιτία να μάθει ο κόσμος λεπτομέρειες του χαρακτήρα του ποινικολόγου που δεν ήξερε μέχρι σήμερα ο κόσμος και ανησυχούσε!
Με βόλτα στη γέφυρα των Στεναγμών, συζήτηση για κουμπαριές στο ιστορικό καφέ Florian και με τη γόνδολα να σκίζει τα ήρεμα νερά των καναλιών της Βενετίας, οι ερωτήσεις έγιναν πιο πικάντικες και οδήγησαν σε αποκαλύψεις.
"Ζω πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή… Πριν γνώριζα τη δουλειά του, δεν γνώριζα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του, πώς συμπεριφέρεται… Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης… Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Και πολύ ευγενικός! Είναι πολύ ευγενικός, προστατευτικός! Είναι συγκινητικό αυτό", είπε ανάμεσα σε άλλα η Νατάσα Καλογρίδη..........
Βαρύγδουπες δηλώσεις του τίποτα, σαν το ένα κομοδίνο να συνομιλεί με το άλλο, δύο έπιπλα με ανθρώπινη μορφή, προσπαθούν σε μία συνέντευξη να αντιληφθούν τα συναισθήματα, τα μη υπάρχοντα.
Ποιος έρωτας; Ποια αγάπη; Έχουν ανάγκη να βρίσκονται όλη μέρα μπροστά σε μια κάμερα; Ένα μόνο τέτοιο είδος έρωτα υπάρχει. Ο ανύπαρκτος. Αυτός που δεν υφίσταται και υπάρχει μόνο επειδή τον δείχνουν οι τηλεοράσεις.
 

Αυτά είναι τα σημάδια της παρακμής.
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει.
Φτάνει πια τόση μαλακία... 


Ν.Σ.

3 σχόλια:

  1. Ρε τι πάθαμε με τους διακεκριμένους ποινικολόγους.Όλοι με μοντέλες,ποδοσφαιρικές ομάδες, όπου τρανταχτή υπόθεση την καθαρίζουν, γίνονται και λίγο βουλευτές, μια χαρά κοινωνία. Αλίμονο αν δεν έχεις το χρήμα να τους σπρωξεις να καθαρίσουν την υπόθεσή σου, καταλήγεις φυλακή και 500 ευρώ να χρωστάς.
    Λυκουρέζος.Κούγιας. Κεχαγιόγλου ορκισμένοι για την απόδοση δικαιοσύνης που όντως είναι τυφλή ή μάλλον αποδίδεται όπου υπάρχει χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιοσύνη είναι για του πορτοφολάδες,οι κανονικοί εγκληματίες τα κανονίζουν με το κύκλωμα δικηγόρων - δικαστών και είναι έξω.
    Όσο για τον παραπάνω ξεμωραμένο ήθελε μια χαζή (ή μήπως δεν είναι) να του σκουπίζει τα σάλια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όπως καλά τα έλεγε ο παραπάνω σχολιαστής ο Κούγιας ήταν δικηγόρος του αθωομένου κατηγορουμένου για τον φόνο του αστυνομικού στο Ρέντη, και σήμερα ο Μαντούβαλος ανέλαβε τον οδηγό της νταλίκας, σίγουρα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή