Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ένας εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος του κ. Μπουτάρη (είναι αυτός που φορά την κουκούλα), είναι μέλος της νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Το τηλεφώνημα του Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες .....
της Voria.gr  , όπως  διαβάσαμε  στο efimerida.gr,  ένας εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος του κ. Μπουτάρη (είναι αυτός που φορά την κουκούλα), είναι μέλος της νεολαίας της Χρυσής Αυγής  ( http://voria.gr/article/o-17chronos-drastis-o-kasidiaris-ke-to-tilefonima-ston-mpoutari )

           Αποτέλεσμα εικόνας για επιθεση  στον  μπουταρη

                    Σχετική εικόνα

              Αποτέλεσμα εικόνας για επιθεση  στον  μπουταρη

                    Αποτέλεσμα εικόνας για επιθεση  στον  μπουταρη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο και του δήλωσε την απόλυτη στήριξή του τονίζοντας παράλληλα πως θα είναι στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί. 
Πάντως, η οικογένεια του κατηγορούμενου αρνείται κάθε συμμετοχή του στη νεολαία του νεοναζιστικού μορφώματος και προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από οτιδήποτε μπορεί να τον ενοχοποιήσει.
Επίσης οι  άλλοι  κατηγορούμενοι  , οι  ίδιοι  ή αν δεν τα  κατάφεραν,  οι  δικηγόροι  τους  επικοινώνησαν  με  τον  Δήμαρχο  για  συγνώμες.

6 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ " Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ" ΑΠΟ ΕΔΩ. ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΠΑΜΕ ?
    ΖΟΡΟ, ΖΑΠΑΤΑ , ΝΑΚΟ , ΤΑΚΟ, ΜΑΚΟ , ΣΑΚΟ , ΠΑΚΟ , ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδί του ιερέα λοιπόν, τραμπούκος ολκής. Ο οποίος στην απολογία του ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη απ’ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης (ίσως θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη κι ο ιερέας πατέρας απ’ το γιο του, γιατί προφανώς κάτι πήγε πολύ λάθος στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού του)

    Και τον χτύπησε στο στομάχι γιατί εκεί, λέει, δεν κάνει ζημιά: «…από 6 χρόνων μέχρι τα 15 χρόνια έκανα γυμναστική τρέξιμο. Είναι συγκεκριμένα σημεία που μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Τον χτύπησα στο στομάχι, δεν κάνει ζημιά στο στομάχι». Μα, τι καλοσύνη, αλήθεια. Τι τζέντλεμαν τραμπούκος είναι αυτός, να σε ξαπλώνει κάτω με τη μπουνιά του αλλά να το κάνει σε σημείο που ξέρει ότι δεν θα σου αφήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταυτοποιήθηκαν σήμερα ακόμη τρία άτομα, ηλικίας 43, 57 και...
    44 ετών, ελληνικής καταγωγής, για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

    Ο 44χρονος είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία γραφείου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη συμπρωτεύουσα. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου του (ΕΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι μπράβο ! Με τον πολιτισμένο διάλογο να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε όλοι μας οφελειμένοι.
    Απ' οτι έχω διαπιστώσει, από τότε που το παρακολουθώ, το μπλόγκ φιλοξενεί και βέβαια δεν λογοκρίνει όλες τις απόψεις , αρκεί αυτές να μην είναι υβριστικές και συκοφαντικές.
    Εδώ γράφουν και δημοκράτες και κομμουνιστές και δεξιοί και αριστεροί και εθνικιστές και διεθνιστές. Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν πρέπει κε διαχειριστή να φιλοξενείς εγκληματικές και φιλοφασιστοναζιστικές απόψεις. Σε καμία.

    Α.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή με το Μπουτάρη ή με τους Μπουραντάδες
    Οι ισαποστάκηδες ας ψαχτούν

    Για τους ξεχασιάρηδες:
    ¨Σε όλη τη διάρκεια της Κατοχής, το μηχανοκίνητο Τμήμα της χωροφυλακής με αρχηγό το Ν. Μπουραντά οι γνωςτοι Μπουραντάδες πρωταγωνίστησε σε διωγμούς, συλλήψεις, φυλακίσεις και εκτελέσεις αντιστασιακών, με αποκορύφωμα της δωσιλογικής δράσης του στο Μπλόκο της Κοκκινιάς το 1944...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλε πόσο ωραία τα γράφετε ? Δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να επιστρέψω στην πατρίδα και να τα ζήσω όλα αυτά από κοντά. Έχω συγκλονισθεί !
    Εγώ ξέρετε είμαι ανένταχτη και ακομμάτιστη αλλά σε πολλά συμφωνώ και με τους εθνικιστές και με τους κομμουνιστές.
    Καμιά φορά γυρίζω στον εαυτό μου και του λέω..Βρε μπάς και είμαι αναρχικιά ?
    Δεν ξέρω..Τα έχω μπερδεμένα.
    Φιλάκια

    Αρτεμις Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή