Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Προπόνηση με την Άννα Κορακάκη είχε μετά τον αγώνα ο Ιβάν Σαββίδης, ευχές για καλούς στόχους του έστειλε η κυβέρνηση



Μπορεί οι εικόνες με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας, να προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση σε ολόκληρο τον πλανήτη, φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι διαφορετική......

Κι αυτό γιατί όπως τόνιζαν πηγές από την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είχε μαζί του το όπλο του για το λόγο πως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, είχε προγραμματίσει προπόνηση με την αθλήτρια και γνωστή φίλη του συλλόγου, Άννα Κορακάκη. Σε αυτόν ακριβώς το λόγο οφείλονται και τα νεύρα του Ρώσου επιχειρηματία, καθώς θεώρησε πως η αναστάτωση που προκλήθηκε θα τον ανάγκαζε να απουσιάσει από μία σημαντική για εκείνον εξάσκηση.
Ήδη, στην κυβέρνηση εξετάζουν τρόπους να αποζημιώσουν τον κ. Σαββίδη, ευχόμενοι σε εκείνον καλή επιτυχία στους αγώνες του, ενώ δεν αποκλείεται στον δικέφαλο του Βορρά να απονεμηθούν δέκα έξτρα βαθμοί στο πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσει ο ιδιοκτήτης του απρόσκοπτα τις προπονήσεις του.
Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως ο Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε στον Ιβάν Σαββίδη για να τον συγχαρεί και να προσκαλέσει τον ΠΑΟΚ να λάβει μέρος στο MLS, το αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
ΠΗΓΗ: tokoulouri.com

2 σχόλια:

  1. η δήλωση του κ. Σαββίδη σήμερα αναφέρει τα εξής:

    Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

    Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο...
    ΣΗΜ,Ρεπόρτερ,
    Λέγεται ότι δεν είχε πρόχειρο το μπαζούκας ,ούτε τα τοξικά Ρώσικα αέρια και δια τούτο μετάνιωσε πικρά που βγήκε με αυτό τον τρόπο,πάντως ζήτησε συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο κύριος Σαββιδης απέκτησε πρώτα την ελληνική ιθαγένεια μέσω των διαδικασιών που προέβλεπε τότε ο νόμος για τους “ομογενείς από πρώην ΕΣΣΔ.” Κατόπιν επειδή αποφάσισε να γίνει μέλος της Ρώσικης Δούμας έκανε αίτηση αποποίησης της ελληνικής ιθαγένειας διότι δεν μπορούσε ως κάτοχος διπλής ιθαγένειας να πολιτευθεί στη Ρωσία. Μετά, αφού έκλεισε αυτός ο κύκλος επανήλθε στην Ελλάδα. Τότε, το ελληνικό κράτος αποφάσισε να του ξαναδώσει την ελληνική ιθαγένεια όχι μ’όποιον όποιον τρόπο αλλά με την διαδικασία της τιμητικής πολιτογράφησης, όπου την ιθαγένεια αποκτάει “αλλοδαπός που πρόσφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα ή του οποίου η πολιτογράφηση μπορεί να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας” (άρθρο 13 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας). Με αυτή τη διαδικασία, στο παρελθόν την ελληνική ιθαγένεια απέκτησαν ο Λόρδος Βύρων, η κορυφαία ελληνίστρια Ζακλιν ντε Ρομιγί και ο σκηνοθέτης Ζυλ Ντασέν. Η φωτογραφία αφιερώνεται στους Υπουργούς Αθανασίου και Στυλιανίδη που εισηγήθηκαν την τιμητική πολιτογράφηση του Ιβάν Σαββίδη. Αφιερώνεται, τέλος, σε όλες και όλους που παλεύουν να σκέφτονται κάτι και εργάζονται για το μέλλον της χώρας αυτής."

    Από την Ευα Αυγερινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή