ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΚΟ: ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Παρουσιάζει ο Βίκτωρ Σαμπώ
Μπορεί οι περισσότεροι που βλέπουν στρωμένους τους δρόμους από το χιόνι στην βόρεια Ελλάδα να θέλουν να παίξουν χιονοπόλεμο, ωστόσο όσοι το έχουν εξασκήσει το σπορ...
το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν σκι ή snowboard.

Αυτό λοιπόν φαίνεται να σκεφτόταν επίμονα και ένας άνδρας στην Ορεστιάδα, ο οποίος αποφάσισε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το χιόνι στους δρόμους και να το διασχίσει με τα χιονοπέδιλά του.

Ωστόσο, επειδή οι δρόμοι είναι στο ίσωμα και τα ειδικά μπαστουνάκια δεν θα βοηθούσαν, ο άνδρας από την Ορεστιάδα σκέφτηκε κάτι πιο έξυπνο... να κάνει σκι στους δρόμους την ώρα που το σέρνει ένα αυτοκίνητο.
Κι όντως ο λάτρης των χειμερινών σπορ δέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και άρχισε να γλιστρά με τα χιονοπέδιλά του καταμεσής των δρόμων σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Την προσπάθειά του κατέγραψε ο πίσω οδηγός, ενώ το βιντεάκι ανέβηκε στο Facebook έχοντας λεζάντα «Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, μένει εδώ στην Ορεστιάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.