Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ! Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ομάδας κατοίκων της Πολυδρόσου.

Όπως  πληροφορηθήκαμε , μια πολύ δραστήρια  ομάδα  συμπατριωτών  μας  θα  απευθύνει τις επόμενες  ημέρες  ανοιχτή πρόσκληση προς  όλους  τους  δυνάμενους  να  εργασθούν  κατοίκους  της  Σουβάλας με  σκοπό  .....
την διοργάνωση μιας "εκστρατείας προσωπικής εργασίας" μέσα  στον  μήνα  Μάρτη  προκειμένου να  φυτευθούν  λουλούδια  αλλά  και  ζαρζαβατικά  σε  όλες  τις  λακούβες που υπάρχουν  στούς  δρόμους  της  Πολυδρόσου.
Στην πρωτότυπη προσπάθεια θα  κληθούν  να  συμμετάσχουν και  οι  τοπικές  αρχές  , Δήμαρχος  , Αντιδήμαρχοι (πρώην  και  νυν), Πρόεδρος  Κοινότητας  αλλά και οι  Προέδροι  και  τα μέλη  των  τοπικών  Συλλόγων .
Τις προετοιμασίες  αλλά  και  εργασίες  θα  καλύψουν τηλεοπτικά  και όλα  τα  κανάλια πανελλήνιας  εμβέλειας τα  οποία επιτέλους και εντελώς ξαφνικά άρχισαν να  εκπέμπουν, προχθές τα μεσάνυχτα, "καμπάνα"  στη Σουβάλα.....  
ΑΝΤΙΝΩΡ

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ . ΑΛΛΑ....7 Μαρτίου 2018 στις 5:33 μ.μ.

    Προσπάθησα μέσα από την διακωμώδηση καταστάσεων και γεγονότων να αναδείξω χρονίζοντα προβλήματα της εγκατειλημμένης από τη Δημοτική αρχή Πολυδρόσου.
    Ξέρετε καμιά φορά η σάτυρα πονάει , δεν φαντάζεστε πόσο, αυτούς που ευθύνονται για την εγκατάλειψη και την κατάντια μας.
    Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να.....

    - Να είχε ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε να είχαν καλυφθεί οι λακούβες στους δρόμους ή ακόμα καλύτερα αυτοί να είχαν ασφαλτοστρωθεί.

    - Να είχε αξιοποιηθεί το κτίριο του Γυμνασίου Πολυδρόσου που σαπίζει από την εγκατάλειψή του.

    -Να μην είχαν φύγει διάφορες Υπηρεσίες από την Πολύδροσο π.χ ΕΛΤΑ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ.λ.π

    - Να εκπέμπουν και εδώ, γιατί και εδώ Ελλάδα είμαστε... όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας και να μην έχει η πλειονότητα των κατοίκων το αίσθημα απομόνωσης κα άδικης μεταχειρισης .

    - Να είχε επισκευαστεί και αξιοποιηθεί το σπίτι που δώρισε ο Γιάννης Μαρρές στο Δήμο.

    - Να είχε λυθεί το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών που κατακλύζουν τη Σουβάλα και το περιβάλλον της (ποτάμια , δρόμους κ.λ.π).

    -Να είχε αντιμετωπισθεί το πρόβλημα υδροδότησης για να μην πληρώνουμε το νεράκι για χρυσό, αλλά και αποχέτευσης με κατασκευή μονάδας βιολογικού καθαρισμού και όχι να οδηγούνται τα λύματα στην άκρη του χωριού και στο δρόμο, προς το νεκροταφείο και τις πηγές της Αγίας Ελεούσας.

    - Θα έπρεπε να προσέχουμε και να φροντίζουμε το περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Ελεούσας , αυτήν την εξαίσια και μοναδική "ομορφιά"που μας χάρισε η φύση.

    -Θα έπρεπε οι συμμετοχή των συμπατριωτών μας και ιδιαίτερα των νέων Σουβαλιωτών, όταν προκύπτουν θέματα που αφορούν ολόκληρο το χωριό να είναι πάνδημη και όχι να παραβρίσκονται εκεί πάντα οι ίδιοι και ίδιοι μετρημένοι στα δάχτυλα των δυό χεριών και να χαρακτηρίζονται μάλιστα από πάνω και ...γραφικοί.

    -Θα έπρεπε οι Δημοτικοί μας άρχοντες να είναι μόνοιμα κοντά μας και να σκύβουν πάνω στα προβλήματά μας και όχι να μας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια.

    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ...
    - Θα έπρεπε τις συμπεριφορές μας να χαρακτηρίζουν , η συλλογικότητα , η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός και όχι η φαγωμάρα, ο φθόνος, ο "ώχαδερφισμός" και παν 'απ' όλα βέβαια ο "παρτακισμός".

    -Θα έπρεπε ....θα έπρεπε... θα έπρεπε ...και δεν φαντάζεστε πόσα θα έπρεπε!!! Αλλά......

    ΑΝΤΙΝΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. আপনার সেরা 3 টি গুন কি যার জন্য মানুষ আপনার তারিফ করে ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ...ΑΛΛΑ...7 Μαρτίου 2018 στις 9:36 μ.μ.

    Προσπάθησα μέσα από την διακωμώδηση καταστάσεων και γεγονότων να αναδείξω χρονίζοντα προβλήματα της εγκαταλημμένης από τη Δημοτική αρχή Πολυδρόσου.
    Ξέρετε καμιά φορά η σάτιρα πονάει , δεν φαντάζεστε πόσο, αυτούς που ευθύνονται για την εγκατάλειψη και την κατάντια μας.
    Το ιδανικό βέβαια θα ήταν .....

    - Να είχε ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε να είχαν καλυφθεί οι λακκούβες στους δρόμους ή ακόμα καλύτερα αυτοί να είχαν ασφαλτοστρωθεί.

    - Να είχε αξιοποιηθεί το κτίριο του Γυμνασίου Πολυδρόσου που σαπίζει από την εγκατάλειψή του.

    - Να μην είχαν φύγει διάφορες Υπηρεσίες από την Πολύδροσο π.χ ΕΛΤΑ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ.λ.π

    - Να εκπέμπουν και εδώ, γιατί και εδώ Ελλάδα είμαστε... όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας και να μην έχει η πλειονότητα των κατοίκων το αίσθημα απομόνωσης και άδικης μεταχειρισης .

    - Να είχε επισκευαστεί και αξιοποιηθεί το σπίτι που δώρισε ο Γιάννης Μαρρές στο Δήμο.

    - Να είχε λυθεί το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών που κατακλύζουν τη Σουβάλα και το περιβάλλον της (ποτάμια , δρόμους κ.λ.π).

    - Να είχε αντιμετωπισθεί το πρόβλημα υδροδότησης για να μην πληρώνουμε το νεράκι για χρυσό, αλλά και αποχέτευσης με κατασκευή μονάδας βιολογικού καθαρισμού και όχι να οδηγούνται τα λύματα στην άκρη του χωριού και στο δρόμο, προς το νεκροταφείο και τις πηγές της Αγίας Ελεούσας.

    - Θα έπρεπε να προσέχουμε και να φροντίζουμε το περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Ελεούσας , αυτήν την εξαίσια και μοναδική "ομορφιά" που μας χάρισε η φύση.

    - Θα έπρεπε οι συμμετοχή των συμπατριωτών μας και ιδιαίτερα των νέων Σουβαλιωτών, όταν προκύπτουν θέματα που αφορούν ολόκληρο το χωριό να είναι πάνδημη και όχι να παραβρίσκονται εκεί πάντα οι ίδιοι και ίδιοι μετρημένοι στα δάχτυλα των δυο χεριών και να χαρακτηρίζονται μάλιστα από πάνω και ...γραφικοί.

    - Θα έπρεπε οι Δημοτικοί μας άρχοντες να είναι μόνιμα κοντά μας και να σκύβουν πάνω στα προβλήματά μας και όχι να μας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια.

    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ...
    - Θα έπρεπε τις συμπεριφορές μας να χαρακτηρίζουν , η συλλογικότητα , η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός και όχι η φαγωμάρα, ο φθόνος, ο "ωχαδερφισμός" και πανω απ' όλα βέβαια ο "παρτακισμός".

    -Θα έπρεπε ....θα έπρεπε... θα έπρεπε ...και δεν φαντάζεστε πόσα θα έπρεπε!!!

    ΑΝΤΙΝΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή