Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Που είναι τώρα οι «δημοσιογράφοι» και τα ΜΜΕ που έσκουζαν κατά του Ιβάν Σαββίδη;

Η είδηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μεταφορά,.....
διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών δεν "σόκαρε" από ότι φαίνεται αρκετά μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων και των δήθεν αντικειμενικών ΜΜΕ, όπως είχαν "σοκάρει" αντίστοιχα η διακοπή τις προάλλες ενός ποδοσφαιρικού ντέρμπι και τα όσα ακολούθησαν. 
Σε εκείνη την περίπτωση, στην περίπτωση του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ,  τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ και οι ντοντούκες των συμφερόντων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους έδειξαν τεράστια ετοιμότητα ώστε να προσπαθήσουν να κατασπαράξουν τον Ιβάν Σαββίδη. Έδειξαν τεράστια ετοιμότητα να επιτεθούν στον Ιβάν Σαββίδη και στην κυβέρνηση, τόσο η διαπλοκή, όσο και ο πολιτικός της βραχίονας, η Νέα Δημοκρατία. Τώρα, στην περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνουν πως δεν βλέπουν, πως δεν ακούν, πως δεν ξέρουν.
Τώρα τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ, τα κανάλια της διαπλοκής και το υπαλληλικό προσωπικό των συμφερόντων είτε δεν μεταδίδουν, είτε επιχειρούν να υποβαθμίσουν το θέμα της ποινικής δίωξης του Βαγγέλη Μαρινάκη. O ΣΚΑΪ συμφερόντων Αλαφούζου, για παράδειγμα, αφιέρωνε 24λεπτά ρεπορτάζ σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και μόλις λίγα δευτερόλεπτα στην μεγαλύτερη υπόθεση εισαγωγής ηρωίνης στη χώρα για την οποία κατηγορείται ο εφοπλιστής Μαρινάκης. Η στάση των "αντικειμενικών" ΜΜΕ συνιστά πρόκληση για την ίδια την κοινωνία (Τα έχουμε γράψει όλα αυτά ΕΔΩ).
Εκτός από τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ, υπάρχει βέβαια και το υπαλληλικό προσωπικό που δεν κρύβει τη σχέση του με τον εφοπλιστή και που συγκρίνει τη δίωξη του Μαρινάκη με... τις διώξεις που υπέστη για δεκαετίες η Αριστερά και τις δίκες της Μόσχας ή ακόμη και με τις εκκρεμείς αποφάσεις της δικαιοσύνης για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ένα έχουμε να πούμε: ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. 
Η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ στην περίπτωση του Μαρινάκη σε συνδιασμό με την πολεμική που αναπτύχθηκε σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη είναι ενδεικτικά στοιχεία της σχέσης εξάρτησης συγκεκριμένων ΜΜΕ με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ στην περίπτωση του Μαρινάκη αποκαλύπτει ακόμη περισσότερο ποιοι και γιατί επιτίθενται με λύσσα σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και της κυβέρνησης. 
Τα αποκαλυπτήρια μόλις ξεκινησαν...
http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου