Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τιθορέα -Λιανοκλάδι: Τι είπε για την παλιά γραμμή του τρένου (video)



Ο Υπουργός είπε ότι το τμήμα Τιθορέα Λιανοκλάδι θα δοθεί σε χρήση σε περίπου σε ένα μήνα προσωρινά με ντιζελοκίνηση, .....
το Μάρτιο οριστικά με ηλεκτροκίνηση, ενώ μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ολοκληρωθεί ολόκληρο το τμήμα της νέας σιδηροδρομικής χάραξης από την Τιθορέα μέχρι το Δομοκό.

Τα νέα που έφερε ο υπουργός όμως είναι ευχάριστα και σε ό,τι αφορά την παλιά σιδηροδρομική γραμμή. Ο κύριος Σπίρτζης δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να λειτουργεί, για την μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής και για τουριστικούς λόγους, άλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά, η γέφυρα του Γοργοποτάμου είναι κάτι που πρέπει να επιδεικνύεται και για άλλους λόγους.

Η δέσμευση αυτή άφησε ικανοποιημένους όπως δήλωσαν, τον δήμαρχο Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννη, τον δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο και τον δήμαρχο Αμφίκλειας Ελάτειας Γιώργο Γώγω.

Δείτε το βίντεο  ( από 2.23 για την παλαιά γραμμή ) από το tvstar.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ 2 ΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕΙΑΣ-ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ. ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ{ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΑ ΒΙΛΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ}. ΟΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ,Η ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ,Η ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΨΟΜΕΘΑ ΜΕ ΕΡΓΑ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή