ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : "Μη μου την αντιδήμαρχο τάραττε" - ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΙΤΕΑΣ

Εκδρομή
στα χιόνια

    Συνηθίζεται από πολλών ετών, τις τελευταίες ημέρες του ημερολογιακού έτους και πριν ακόμη μηδενισθούν στους μετρητές των ημερολογίων οι ημέρες, ......οι εβδομάδες και οι μήνες, να γίνεται μια επανα-δημοσίευση, ανασκόπηση όπως λέγεται, διαφόρων περιστατι- κών, δράσεων και στιγμιοτύ- πων, τα οποία  επροκάλεσαν  τον θαυμασμόν, τον γέλωτα και πολλές φορές την συμ- πάθεια του κοινού κατά την διάρκεια του απερχομένου έτους. Και σε αυτά περιλαμβάνονται από φαιδρά, αστεία έως και κωμικοτραγικά περιστατικά, των οποίων η κινηματογραφική, η φωτογραφική και η έντυπη αποτύπωση και καταγραφή, έχουν δημιουργήσει σε εμάς, το αίσθημα της θυμηδίας, συνοδευόμενο πολλές φορές από την γνωστή ανά την υφήλιο ελληνική έκφραση, του “τι έκανε μωρέ ο μ@@@@ας!...”

   Εμείς εδώ στον Δήμο Δελφών, είχαμε πολλάκις την ευκαιρία ως δημότες αυτού του αλλοπρόσαλλου Δήμου, να  “υποστούμε”  το μέγεθος της αγνοίας και των λαθών της δημοτικής αρχής, τα οποία όταν δεν επηρέαζαν αρνητικά την καθημερινότητά μας, προκαλούσαν τον γέλωτα για τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόταν η δημοτική αρχή, το μέγεθος των προβλημάτων και το επίπεδο των ανθρώπων, προς τους οποίους απευθυνόταν και προς τους οποίους είχε υποχρέωση να εξασφαλίσει καλές δημοτικές υπηρεσίες.

   Πλήθος τα “περιστατικά” κατά την διάρκεια του 2017. 
   Εμείς όμως εδώ στο epikourositeas.blogspot.gr,τηρώντας το “έθιμο” των ΜΜΕ, θα δημοσιεύσουμε μόνον το Τελευταίο Δελτίο Τύπου εκδόσεως του“Αυτοτελούς Τμήματος Υποστηρίξεως Δημάρχου”(ασχέτως εάν το υπογράφει το Γραφείο Τύπου...), σύμφωνα με το οποίο, ο Δήμαρχος βάζει τα “πράγματα”στην θέση τους για το “μπάχαλο”  στην  Επτάλοφο  (Αγόριανη).  Όπου οι μεν 2 δημότες (μόνο;...)  επετέθησαν βιαίως και ανάνδρως (sic) στην αντιδήμαρχο, η οποία όμως, δεν ήταν παρούσα, γιατί “ασχολούνταν προσωπικά και από μόνη της” με την ρύθμιση της κυκλοφορίας!... 

Έ, τι να λέμε τώρα... Η γυναίκα για τις ανάγκες της Επταλόφου, έκανε χρέη Τροχονόμου. Και ο Δήμαρχος όλα αυτά να τα γράφει σε Δελτίον Τύπου!...
Καλή Χρονιά να έχουμε! Όλοι μας!

ΑΜΦΙΣΣΑ, 28.12.2017
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α.Δ.Τ.: 79/2017

ΘΕΜΑ: “Αντιμετώπιση προβλημάτων το τριήμερο των Χριστουγέννων από το Δήμο Δελφών ”

Το διάστημα των Χριστουγέννων ο Δήμος Δελφών αντιμετώπισε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Πράγματι φέτος είχαμε τη σπάνια σύμπτωση να πρέπει να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα, μέσα σε διάστημα 2-3 μόλις ημερών (παραμονές Χριστουγέννων): α) Η έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις στο μισό και πλέον Δήμο (ανάγκη εκχιονισμού σε περισσότερες από 20 Κοινότητες) και β) Μεγάλες βλάβες στην ύδρευση σε Γαλαξίδι, Κίρρα, Άμφισσα, Λιλαία, Πολύδροσο, σε κεντρικούς αγωγούς, στα αντλιοστάσια ή στις βασικές δεξαμενές μας.

Παρά την ένταση των φαινομένων και τις ταυτόχρονες εστίες που έπρεπε να φροντίσουμε, σε γενικές γραμμές υπήρξε έγκαιρη και ικανοποιητική λειτουργία του μηχανισμού μας, με δεδομένες και τις γενικότερες παθογένειες και αδυναμίες που υπάρχουν στο σύνολο της κρατικής μηχανής, την οποία πολλές φορές εμείς καλούμαστε να υποκαταστήσουμε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, τους συνεργάτες μας, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας, που με αυταπάρνηση ρίχτηκαν στη μάχη όλες αυτές τις ημέρες, ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, προκειμένου να μπορέσουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας να απολαύσουν τις εορταστικές ημέρες.

Ταυτόχρονα οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την άνανδρη και βίαιη επίθεση που δέχτηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου, από δύο συγκεκριμένους δημότες κατά το βράδυ του Σαββάτου στην Επτάλοφο κι ενώ εκείνη την ώρα εκτελούσε το καθήκον της (συγκεκριμένα ασχολούταν προσωπικά και μόνη της με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στον κόμβο, ενώ μέσα στο χωριό επιχειρούσαν τα εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου μας). Η ένταση των ωρών σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες είναι απόλυτα καταδικαστέες.

Ο Δήμος Δελφών έχει αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις πολιτικής προστασίας, παρά τη γνωστή δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτός, όπως και οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, όπως όλοι γνωρίζουν, εμείς την ώρα της μάχης δεν κρυβόμαστε, είμαστε παρόντες στα μέτωπα και τις περισσότερες φορές προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που κατά νόμο μας αναλογούν.

--------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

8 σχόλια:

 1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ? ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
  ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΡΗΜΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιά ποιά παράταξη μιλάς μωρέ αυτό σού έλλειψε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιά ποιά παράταξη μιλάς μωρέ αυτό σού έλλειψε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ.

  ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε συντοπίτη.
   Δημοκρατία είναι να δημοσιεύεις όλες τις απόψεις, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές και ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον συνανθρώπων μας.
   Δημοκρατία είναι και το να ασκείς ή να σέβεσαι την κριτική που ασκείται στα εκάστοτε όργανα της τοπικής και πολιτικής εξουσίας, στα πλαίσια πάντα ενός γόνιμο διαλόγου. Αυτές τις θέσεις το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ τις έχει τηρήσει απαρέγκλιτα δημοσιεύοντας ή αναδημοσιεύοντας κείμενα και απόψεις αντικρουόμενων παρατάξεων ή πολιτικών θέσεων.
   Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι δημοσιεύσεις όλων των δελτίων τύπου του Δήμου Δελφών.

   Διαγραφή
 5. Να θυμηθούμε και τις ακραίες συμπεριφορες του πρώην αντιδημαρχου που συνεχίζονται στην ίδια γυναίκα, και μάλιστα της ίδιας παράταξης.
  Μούγκα στη στρούγκα από τον δήμαρχο, αλλά που να τον διώξει, λείπουν τα κουκιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επί του πιεστηρίου! !!!
   Νέα καταγγελία του τέως για ανάφλεξη στα σφαγεία. Πάλι εναντίον της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος. Τι ομοψυχία και αυτή, πόσο άλλο χαμηλά θα πέσει η πλειοψηφία του Δήμου?

   Διαγραφή
 6. Παραπληροφόρηση στο μέγιστο... ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΝ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε έντονο ήφος...!!! Πιστευτώ ότι η κατευθυνόμενη ''διαμαρτυρία'' των συλλόγων αλλά και το δελτίο τύπου, σαν σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα που είναι η παταγώδης αποτυχία της αντιδημάρχου στην οργάνωση του εκχιονισμού της Πολυδρόσου και της Επταλόφου, να δημιουργήσει εντυπώσεις από ένα ανύπαρκτο θέμα για να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα. Κρίμα που η προπαγάνδα τον βολεμένων και αποτυχημένων πολιτικάντηδων (!!!) βρίσκει ακόμη και σήμερα ευήκοα ώτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή