Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τέλος οι προβατίνες και τα παιδάκια, πώς θα πάμε στην επόμενη διαδήλωση.......


  Απογοητευμένος δηλώνει ο 52χρονος Στάθης Σ., κάτοικος Θεσσαλονίκης, που θέλησε να διαδηλώσει ντυμένος μακεδονομάχος στο χθεσινό συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ,....
για να διαπιστώσει ότι η στολή που είχε από το 1992 δεν του έμπαινε πλέον με τίποτα.

«Στα πόδια ήταν στενή, πιο στενή απ' όσο θα 'πρεπε, αλλά έμπαινε. Στην κοιλιά όμως με τίποτα, δεν υπήρχε περίπτωση να κουμπώσει, ακόμη κι αν κρατούσα την ανάσα μου καθ' όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 52χρονος, ο οποίος τελικά προτίμησε ένα μαύρο μπλουζάκι με το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», με ένα δερμάτινο μπουφάν από πάνω.

«Θυμάμαι το '92, ήμουν 27 ετών, η στολή μου ερχόταν κουτί. Με κοιτούσαν όλοι στη συγκέντρωση, ομάδες Ποντίων, μητροπολίτες, όλοι με θαύμαζαν. Πέρασαν τα χρόνια, πήρα κάποια κιλά, πρέπει να είμαι τουλάχιστον δέκα κιλά πάνω τώρα. Το ήξερα βέβαια, όμως είναι άλλο να βλέπεις πάνω σου τη διαφορά» συμπλήρωσε.

Ο 52χρονος εξέτασε επίσης το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια ποντιακή στολή, που από κατασκευής της έχει πιο φαρδύ κόψιμο, όμως αφενός δεν κατάγεται από τον Πόντο και αφετέρου δεν προλάβαινε να προμηθευτεί κάποια γιατί τα καταστήματα είχαν ήδη κλείσει.

«Ευτυχώς που βρήκαν δυο άλογα μαζί με τον γείτονα και κατέβηκαν έφιπποι στο κέντρο, γιατί αλλιώς ποιος ξέρει πόσο καιρό θα ακούγαμε την γκρίνια του» δήλωσε από την πλευρά της η σύζυγος του κ. Στάθη, Ουρανία.


Πλέον, ο 52χρονος διαβεβαιώνει πως θα αρχίσει αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χωράει στη στολή μέχρι το επόμενο συλλαλητήριο, σχέδιο στο άκουσμα του οποίου η σύζυγός του αρκέστηκε να γνέψει συγκαταβατικά.

ΠΗΓΗ: tokoulouri.com

23 σχόλια:

  1. Η συγκέντρωση της Αθήνας ευτυχώς που είναι Κυριακή και δεν έχει δακτύλιο ,γιατί το άλογό μου είναι παλιάς τεχνολογίας και ζυγό.
    -Ζ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=tsJ2MD224_Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Polydrosoparnasse ,
    νομίζω ότι ένα τέτοιο θέμα όπως είναι το εθνικό αυτό θέμα του χαρίσματος του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο κρατίδιο "κουτσουλιά" των Σκοπίων δεν προσφέρεται για δημοσίευση πολλώ δε μάλλον για αναδημοσίευση χιουμοριστικών κειμένων και σχολίων όσο και πλουραλιστικό να είναι το blog.
    Εύγε στον αναρτήσαντα το link για τους ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ , μήπως και κάποιοι βλέποντάς το και μαθαίνοντας μέρος της ιστορίας της πατρίδος και συνετιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ιστορία όλοι την γνωρίζουμε,οι Σκοπιανοί είναι σαφώς Σλάβοι και καμία σχέση δεν έχουν με τους Έλληνες της Μακεδονίας.Το θέμα είναι εάν έχουν το δικαίωμα να έχουν όνομα στο κράτος που ζούνε ,το οποίο όνομα δεν θα έχει σχέση με διεκδικήσεις στη χώρα μας και στο χέρι των πολιτικών και της διπλωματίας ήταν τόσα χρόνια να το διασφαλίσουν,αλλά δεν το τόλμησαν. Αντί αυτού μαζεύονται οι δήθεν πατριώτες ,για την ακρίβεια φασιστοπατριδοκάπηλοι,και κάνουν κακό στις διαπραγματεύσεις και την μόνιμη λύση του προβλήματος.
      Δεν τους είδα να μαζευτούν με τα άλογά τους και τις ασπίδες τους,στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ στην καταδυνάστευση της χώρας μας και τα συνεχόμενα μνημόνια .Τι πραγματικά ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα,ένα σύνθετο όνομα μιας γειτονικής χώρας ή να ζούμε αξιοπρεπώς με καλούς γείτονες και καλή ποιότητα ζωής ?
      Αυτά τα μυαλά μας οδήγησαν μέχρι εδώ και όταν χτίσουμε έναν ακόμα εχθρό στα σύνορά μας, θα μείνουμε με τούς ιστορικούς ''Μακεδονομάχους'' να κλαίμε την μοίρα μας..

      Διαγραφή
  4. Ζορό τώρα κατάλαβες
    για ποιόν χτυπά η καμπάνα.
    Στα σέρνει ο Αλέξανδρος
    από τη μέση Ελλάδα.

    Άλλαξε το τροπάριο
    και μην μου έχεις άγχος.
    Παράτα τη φοράδα σου
    και τράβα συλλαλητήριο
    σαν " Μακεδονομάχος".

    Πέτα τα μαύρα που φοράς
    και ντύσου στα γαλάζια
    γιατί απ' το Σύνταγμα εμείς
    όλοι θα ξεκινήσουμε
    για τη Μεγάλη Ελλάδα.

    ΑΝΤΙΝΩΡ-ΝΕΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι στην ονομασία Τρίπολη στην Λιβύη ,υπάρχει Τρίπολη στην Αρκαδία και είναι Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια και χαρά σου Αντίνωρε
    με την γραφή την πρώτη.

    Αν έρθεις στη συγκέντρωση
    όλοι θα σε φωνάζουνε
    Έλληνα πατριώτη

    Πάρε και την ασπίδα σου
    σημαία με το αστέρι
    φέρε σανό για τα άλογα
    να φάνε το μεσημέρι.

    Να είμαστε όλοι δυνατοί
    να πάρουμε την Πόλη
    Τα Σκόπια και την Κορυτσά
    Και την Ευρώπη όλη!

    -Μακεδόνας ποιητής-









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λεν οι φιλοσκοπιανοί στα βουνά κι αντιεξουσιαστές στα πλάγια.
    Το λέει κι ο πολυδροσοςπαρνασσού στου καναπέ τα λημέρια:
    -Μπουτάρη, Γιάννη Μπουτάρη,
    οι αντιεξουσιαστές εσκορπίσανε κι εγίνανε μπουλούκια.
    Ο Μπουτάρης στα Σκόπια, Κατρούγκαλος στου Μαξίμου
    κι ο Τσίπρας ο περήφανος πάνω στην Περιστέρα.
    Πάνουν και γράφουν μια γραφή κι ένα καημένο γράμμα:
    -Έλληνες, καθίστε φρόνιμα, κάτστε ταπεινωμένα.
    Δεν είν' ο περσινός καιρός,Μακεδονικό ντουφέκι.
    Εδώ είναι σκοπιανόπουλα κι όλα του εικοσιένα.
    Εχουν τον πόλεμο γιορτή και το ντουφέκι γλέντι.
    Εχουν στη μέση τους φτερά, στα πόδια τους τσιολίκι.
    *ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Β. Ραφαηλίδης – Η ελληνικότητα της Μακεδονίας , οι Σκοπιανοί αλλά και η ΕκκλησίαΑ26 Ιανουαρίου 2018 στις 10:49 π.μ.

    Β. Ραφαηλίδης – Η ελληνικότητα της Μακεδονίας και οι Σκοπιανοί

    Από ιστορικής απόψεως, την ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν την αμφισβήτησε ποτέ κανείς στα σοβαρά. Το αρχαίο και ένδοξο κράτος των Μακεδόνων ήταν όντως ελληνικό. Αυτό που αμφισβητούν οι Σκοπιανοί είναι το δικαίωμα της μονοχρησίας του ονόματος Μακεδονία.

    Δηλαδή του ονόματος μιας περιοχής τα σαφή γεωγραφικά και εθνολογικά όρια της οποίας είναι απολύτως αδύνατο να καθοριστούν, δεδομένου ότι οι αρχαίοι λαοί δεν είχαν σύνορα, με τη νομική έννοια που έχει ο όρος σήμερα.

    Στην αρχαιότητα, τα σύνορα ήταν πάντα φυσικά: αδιάβατοι ποταμοί, απάτητα όρη και πάσης φύσεως φυσικά εμπόδια, που υποχρέωναν τους λαούς να αναπτύξουν τις πολιτιστικές τους ιδιομορφίες, και συνεπώς να εμφανιστούν ως ευδιάκριτες εθνότητες, κατ’ αρχήν εντός φυσικά καθορισμένων γεωγραφικών ορίων, απ’ τα οποία θα μπορούσαν, βέβαια, να ξεφύγουν με τους αποικισμούς και τις μεταναστεύσεις, αλλά όταν ήδη η εθνική συνείδηση είχε ήδη διαμορφωθεί στην αρχική εθνική κοιτίδα. Αν αυτό δε συμβεί, τότε μια ομάδα μεταναστών ή αποίκων, δημιουργεί καινούργια, δική της εθνική συνείδηση.

    Όπου τα φυσικά εμπόδια δεν αποτελούσαν πρόβλημα είτε γιατί δεν υπήρχαν καν είτε γιατί η πείνα, η επιμονή, ή η ανάπτυξη του πολιτισμού τα καταργούσαν εύκολα, τα σύνορα ήταν εκεί που ήταν οι φρουροί των συνόρων: Οι Βόλχοι (Βλάχοι) κατά τα ύστερα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, οι Ακρίτες στη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, οι Κοζάκοι στη Ρωσική Αυτοκρατορία των Τσάρων. Αν οι φρουροί των συνόρων υποχωρούσαν, υποχωρούσαν μαζί τους και τα σύνορα. Η νομική έννοια των συνόρων, δηλαδή οι συμφωνίες που γίνονται ανάμεσα σε γειτονικά κράτη για το πού τελειώνει το ένα και πού αρχίζει το άλλο και η συνακόλουθη χάραξη διαχωριστικών γραμμών επί του χάρτου, είναι υπόθεση πάρα πολύ μεταγενέστερη.

    Να, λοιπόν, γιατί είναι απολύτως αδύνατο να οριστούν τα γεωγραφικά όρια της Μακεδονίας. Η ιστορία της περιοχής που φέρει αυτό το ιστορικό όνομα είναι τόσο παλιά και τα φυσικά ή στρατιωτικά της όρια έχουν αλλάξει τόσες πολλές φορές απ’ το 1000 π.Χ. μέχρι σήμερα, που κανείς πια δεν ξέρει τι είναι και τι δεν είναι Μακεδονία από γεωγραφικής και εθνολογικής απόψεως. Άλλα ήταν τα όριά της και οι λαοί της επί Φιλίππου, άλλα επί Μεγάλου Αλεξάνδρου, άλλα στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, άλλα στα χρόνια της τουρκικής κατάχτησης, άλλα στην πριν τη λήξη των Βαλκανικών Πολέμων (1913) περίοδο, και άλλα σήμερα. Όπως όλα τα σύνορα, αλλά περισσότερο απ’ όλα στην Ευρώπη αυτά της Μακεδονίας είναι εξόχως «ελαστικά», και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια περιοχή θα ονομάζουν Μακεδονία οι γεωγράφοι της τρίτης χιλιετίας που έρχεται.

    Τα παραπάνω σημαίνουν πως η σημερινή ελληνική Μακεδονία είναι μέρος μόνο μιας ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, που αναμφισβήτητα περιλαμβάνει και την περιοχή των Σκοπιών, αφού ήταν κι αυτή Μακεδονία, τόσο κατά την ελληνική αρχαιότητα και τη βυζαντινή περίοδο, όσο και κατά την περίοδο της τουρκικής κατοχής των Βαλκανίων.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ...

    https://www.youtube.com/watch?v=7Nyq011Cfo8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» ξεκαθαρίζει ο καθηγητής Ρόμπιν Λέιν Φοξ, που θεωρείται από τους επιφανέστερους μελετητές της Αρχαίας Ιστορίας της Μακεδονίας στον κόσμο. «Η Μακεδονία είναι ένα ελληνόφωνο βασίλειο της Βορείου Ελλάδας, που κατοικείται από ανθρώπους που χρησιμοποιούν ελληνικά ονόματα, έχουν το ελληνικό ημερολόγιο τη λατρεία των αρχαίων Ελλήνων», εξηγεί ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ. Μάλιστα, ο καθηγητής χαρακτήρισε εξωφρενικές τις αιτιάσεις των Σκοπίων. «Εκείνοι που ζουν στα Σκόπια και υποστηρίζουν ότι εκεί είναι η Μακεδονία, η πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι αμαθείς και εξωφρενικοί» , επισημαίνει, σημειώνοντας με νόημα: «Είναι σαν να πει κανείς ότι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει τις ρίζες του στη Λευκορωσία κι ότι η Οξφόρδη ήταν το Μινσκ». Τι έχουν να πουν σε αυτό όσοι Έλληνες δηλώνουν ανοιχτοί σε σύνθετη ονομασία ή όσοι λένε ότι «δεν ξέρουν καμία χώρα που να λέγεται Σκόπια;»

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/kathigitis-istorias-oxfordis-xekatharizi-i-makedonia-ine-elliniki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πρώτη τους νίκη στο Survivor έκαναν οι Διάσημοι με τα πρώτα χαμόγελα ήρθαν στην ομάδα. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες οι Διάσημοι έσπασαν το ρόδι και κατάφεραν να κερδίσουν τους Μαχητές με μια επεισοδιακή ανατροπή και τελικό σκορ 10-7.

      Διαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=GixSSFszPmk

    Να `μουν ο Μεγαλέξανδρος
    και να `σουν η γοργόνα μου,
    στα πόδια σου ν’ ακούμπαγα,
    μικρό μου, την κορώνα μου.

    Μα είμαι φτωχός και ταπεινός,
    ένας Αλέξανδρος σημερινός,
    Αλέκο με φωνάζουνε
    και δε με λογαριάζουνε.

    Κάστρα ψηλά να γκρέμιζα
    με το σπαθί στο χέρι μου,
    χρυσάφια να σε γέμιζα
    να θάμπωνες αστέρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντόρα Μπακογιάννη: Όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια Μακεδονία και εμείς φούφουτους26 Ιανουαρίου 2018 στις 5:11 μ.μ.

    Ντόρα Μπακογιάννη: Όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια Μακεδονία και εμείς φούφουτους
    (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε για το Μακεδονικό ζήτημα των ημερών μας.

    Όπως τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Ν.Δ. υπάρχει μία και ενιαία γραμμή, αυτή του κ. Μητσοτάκη, ενώ αναφερόμενη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, διευκρίνισε ότι εκείνη μεν δεν πρόκειται να συμμετάσχει, όμως καθένας από τους βουλευτές της Ν.Δ. είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. «Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» δήλωσε.

    Στη συνέχεια αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή, πάνω στην οποία πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας... Οι Έλληνες είχαν εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή το 2008 και γι' αυτό δεν κατέβηκαν σε συλλαλητήρια... Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό "όχι"... Όλα τα κόμματα και οι κοινοβουλευτικοί ηγέτες είπαν τότε ότι έχουμε κοινή εθνική γραμμή».

    Για τη σημερινή κατάσταση η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν ξεκάθαρη: «Ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται σαν αρχηγός κόμματος και όχι σαν πρωθυπουργός... Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους"».

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lVfm4rDxbJw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όταν ο Κυριάκος λέει η διαπραγμάτευση να μετατεθεί αργότερα, δεν συμπεριφέρεται μικροκομματικά και ψηφοθηρικά ,ε ρε ξύλο που θέλετε ,και λέτε ότι θέλετε να κυβερνήσετε για να μας σώσετε.

      Διαγραφή
  12. Εννέα μήνες φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Γιάννη Μιχελάκη για χρηματισμό26 Ιανουαρίου 2018 στις 5:19 μ.μ.

    Εννέα μήνες φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Γιάννη Μιχελάκη για χρηματισμό

    Σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή καταδικάστηκαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης. Το δικαστήριο τους έκρινε αμφότερους ένοχους, τον πρώτο για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και τον δεύτερο γι’ αυτό της ενεργητικής.

    Παράλληλα τους επιβλήθηκε ποινή στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων τους για έναν χρόνο, ενώ τους επιβλήθηκε παρεπόμενη χρηματική ποινή ύψους 3.500 ευρώ στον καθένα. Και στους δύο κατηγορούμενους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, πράγμα που είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας της έδρας μόνο όμως για τον Γιάννη Μιχελάκη.

    Ο Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορείτο ότι έλαβε χρήματα από το υπόδικο Αναστάσιο Πάλλη ο οποίος είχε υπάρξει και μέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» προκειμένου να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο, καταθέτοντας ερώτηση υπέρ των συμφερόντων του. Ο Γιάννης Μιχελάκης εμφανίζεται να είχε εισπράξει το ποσό των 7.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Εμφύλιος» στο συλλαλητήριο - Σοβαρές καταγγελίες μέλους της συντονιστικής επιτροπής26 Ιανουαρίου 2018 στις 5:21 μ.μ.

    «Εμφύλιος» στο συλλαλητήριο - Σοβαρές καταγγελίες μέλους της συντονιστικής επιτροπής

    Δεν έχουν περάσει δύο 24ώρα από το συλλαλητήριο και έχουν ξεκινήσει οι αποκαλύψεις τόσο για τους διοργανωτές όσο και για την διαχείριση των οικονομικών του συλλαλητηρίου.

    Ο Βασίλης Μαυροσκάς πρώην μέλος της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου με ανάρτησή του καταγγέλλει δύο μέλη της επιτροπής για αλαζονική συμπεριφορά, επιβολή του Φραγκούλη Φράγκου ως ομιλητή και περίεργες, τουλάχιστον, διαδρομές χρηματοδότησης.

    Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του ότι «τα μέλη της συν/κής κ. Οθων Ιακωβίδης και κ. Μιχαήλ Πατσίκας ενεργούν αυτοβούλως, χωρίς να σέβονται τις αποφάσεις της επιτροπής, συμπεριφέρονται αλαζονικά και, το κυριότερο, προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά στο συλλαλητήριο.

    «Πιο συγκεκριμένα αποφασίσαμε την 14/1 σε σύσκεψή μας να μην υπάρχει κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της 21/1, επειδή κρίναμε ότι δεν υπάρχει πολιτικό η άλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού στη συγκεκριμένη στιγμή. Ενα από τα ονόματα που προτάθηκε, αλλά το απορρίψαμε με ψήφους 6-2, ήταν του κ. Φράγκου για τον οποίο οι δυο προαναφερόμενοι κύριοι έδωσαν σκληρή μάχη να τον επιβάλουν».

    «Επίσης, αποφασίσαμε ομόφωνα ν' απευθύνει ολιγόλεπτο χαιρετισμό ένας ιερωμένος. Δεν συζητήσαμε κανένα άλλο όνομα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα. Η συνάντηση αυτή όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Με έκπληξη τόσο δική μου όσο και άλλων μελών του συν/κού, είδαμε να αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονόματα ομιλητών, μεταξύ των οποίων υπήρχε το όνομα του ιερωμένου αλλά και του στρατηγού Φράγκου καθώς κι άλλων, τα ονόματα των οποίων όχι μόνο ποτέ δεν συζητήθηκαν αλλά και κάποιοι απ' αυτούς έχουν κομματική ταυτότητα».

    Που βρέθηκαν τα λεφτά για το συλλαλητήριο;

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάρτηση του Βασίλη Μαυροσκά στο σημείο που αναφέρεται στο οικονομικό κομμάτι του συλλαλητηρίου «την 14/1 συζητήθηκαν και οι οικονομικές ανάγκες της εκδήλωσης. Μ’ έκπληξη άκουσα από τα δυο προαναφερόμενα μέλη της επιτροπής φαραωνικά σχέδια, για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν ολόκληρη την έκταση της παραλίας και το κυριότερο... διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν καλυφτεί από χορηγίες, αλλά δεν άκουσα κανένα όνομα χορηγού! «Όλοι οι παραπάνω λόγοι με οδήγησαν στην απόφαση αποχώρησής μου από τη συντονιστική επιτροπή, διότι ούτε φιλόδοξους και κομματικούς ομιλητές μπορέσαμε να απομακρύνουμε, ούτε τη συλλογικότητα και τον δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας να διασφαλίσουμε, ούτε βέβαια συμφωνώ με αυθαίρετες συμπεριφορές.Είμαι ένας άνθρωπος που προέρχομαι από το λαό, αγωνίζομαι με το λαό, λογοδοτώ στο λαό, στη συνείδησή μου και πάνω απ' όλα λογοδοτώ στην Πατρίδα και το Εθνος. Γυρίζω λοιπόν στο φυσικό μου χώρο και αφήνω τη μυρωδιά της καμαρίλας σε όσους μπορούν να την αντέξουν αλλά και είναι πρόθυμοι να την υπηρετήσουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕ,ΤΗΝ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Θεός φυλάξει μη βουλιάξει η Αθήνα δεν ξέρουν όλοι μπάνιο

      Διαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ,ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΙΜ ΝΑ
    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ."Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ"
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γύρνα πίσω Σαλταπίδα
    σ'εχει ανάγκη η πατρίδα
    μην το παίζεις κατσαρίδα.

    Θέλουμε όνομα τρανό
    γνήσιο Μακεδονικό
    τιμημένο εθνικό.

    Μη μας πάρουν τις μπουγάτσες
    κι ανακατευτούν οι ράτσες
    Δεν είναι Έλληνες αυτοί
    κι ας το παίζουν χαλαροί.

    Στ'αλογα, στ'αλογα
    Γνήσιε Μακεδόνα!
    ένας χαλβάς υπάρχει από το 1000 π.χ
    Χαίτογλου!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τατσόπουλος: «Μακριά από το τοξικό συλλαλητήριο H Νέα Δημοκρατία φλερτάρει ακόμη και σήμερα με τη σύναξη που διοργανώνουν όλα αυτά τα ακροδεξιά φιλοχουντικά βαμπίρ»26 Ιανουαρίου 2018 στις 9:27 μ.μ.

    “ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;
    Tο γεγονός ότι ο Δημήτριος Μιχάκης, αυτό το απίστευτο ρεντίκολο που διοργανώνει το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα ήταν, πέραν όλων των άλλων, και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον Ιανουάριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη -ψεκασμένος με την ούγια ο άνθρωπος- δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία φλερτάρει ακόμη και σήμερα με τη σύναξη που διοργανώνουν όλα αυτά τα ακροδεξιά φιλοχουντικά βαμπίρ (“κάτω οι πολιτικοί, ζήτω ο στρατός”, είναι το σύνθημα που ακούστηκε σποραδικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά κυριαρχεί στις αναρτήσεις τους έκτοτε) και δείχνει ακόμη και σήμερα να μην συνειδητοποιεί ότι μοναδικός σκοπός των Τσίπρα-Καμμένου, με εμβρυουλκό αυτούς τους φαιδρούς τύπους, είναι στη χειρότερη περίπτωση η ανεπανόρθωτη γελοιοποίηση και στην καλύτερη (για τους ίδιους) η διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας μάς ενδιαφέρει και μας ανησυχεί περισσότερο. Η αριστερο-ακροδεξιά συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επί τρία χρόνια απενοχοποιεί τη γελοιότητα ως πολιτική συμπεριφορά και τώρα ετοιμάζεται να δρέψει τους καρπούς του μόχθου της. Δεν είναι αργά. Ακόμη και την ύστατη ώρα η Νέα Δημοκρατία καλείται να συνέλθει και να μην παίξει το παιχνίδι των Τσίπρα-Καμμένου. Μακριά από το τοξικό συλλαλητήριο. Αφήστε τους να πνιγούν μόνοι τους μέσα στη φαιδρότητά τους και να επιστρέψουν οσονούπω στην ανυπαρξία τους.”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ
      ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ
      ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΘΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ.

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
      ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
      ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
      ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

      ΕΚΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΜΑΣ
      ΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
      ΤΗ ΧΙΛΙΟΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ

      ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ...

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=JxvyCkV7sBY


      Διαγραφή
  17. Να πάρουμε την κόκκινη μηλιά
    μα τα διόδια είναι πολλά
    Εκτός αν είναι πληρωμένα από το Βασιλιά
    γιατί που να βρούμε τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή