Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Εικόνες της σημερινής Αμφίκλειας ΦθιώτιδαςΔαδί  Ιανουάριος 2018
Η παρούσα τυχαία παράθεση εικόνων της σημερινής [Ιαν. 2018] Αμφίκλειας Φθιώτιδας  χωρίς να επιδιώκει δάφνες επιστημονικής καταγραφής, αποτυπώνει ορισμένα σημεία (υπάρχουν πολύ περισσότερα,) ....
στα οποία θα σταθεί έστω με στιγμιαίο ενδιαφέρον το μάτι και ο φακός, ακόμα και ενός βιαστικού περπατητή, επισκέπτη και αισθητικά τουλάχιστον θα ανταμειφθεί. (Ακόμα καλύτερα αν προχωρήσει και  στον παραδοσιακό οικισμό.)  
Τα σημάδια του χρόνου, του Πανελλαδικού δημογραφικού προβλήματος και της εντελώς αδικαιολόγητα παρατεταμένης σήμερα οικονομικής κρίσης, είναι ευδιάκριτα.. Η ανέκαθεν δραστήρια κωμόπολη εξακολουθεί όμως και επιμένει δημιουργικά, με βάση τις στέρεες παραδόσεις της και κυρίως το δραστήριο - προοδευτικό έμψυχο δυναμικό της.    
Δ.Ι.Κ.
Ενδεικτικά ερασιτεχνικά πλάνα: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.