Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Φίλες και Φίλοι, Αγαπητοί Συμπολίτες του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας
Η δημοτική αρχή του κ. Γώγου και των συνεργατών του πέρασε τη μισή θητεία της και βαδίζει προς το τέλος της.....

Με το ρυθμό και την τακτική που ακολουθεί θα παραδώσει ως έργο μιας πενταετίας «ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ».
Εμείς η δημοτική παράταξη ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’ , αισθανόμενοι τις οικονομικές - κοινωνικές συνθήκες της χώρας και της περιοχής μας, κρίναμε ότι είναι πολυτέλεια να περιοριστούμε στο ρόλο της στείρας αντιπολίτευσης στον τόπο μας αντιδρώντας και καταδικάζοντας τα πάντα.
Στόχος μας ήταν και είναι να συνεισφέρουμε θετικά στο έργο του Δημάρχου και της παράταξη του ώστε να το πιστωθεί ολόκληρη η περιοχή μας. Δεν αφορά μεμονωμένα πρόσωπα αλλά όλους μας.
Κεντρικό  προεκλογικό σύνθημα όσων στήριξαν τον κ. Γώγο ήταν ότι είναι έμπειροι, οι καλύτεροι και γνώστες των θεμάτων.
Σήμερα και εκ  του αποτελέσματος βλέπουμε ότι είναι δεν έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν ακόμη και τα πιο απλά θέματα της καθημερινότητας.
Για μεγαλύτερα ζητήματα και την προοπτική για το μέλλον δεν χρειάζεται καν συζήτηση...
Κάποιοι τη στήριξη μας στο τόπο την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Αφήσαμε χωρίς εμπόδια να παράγουν έργο για τους συμπολίτες μας. Ως αποτέλεσμα τρέχουν μόνοι τους και έρχονται δεύτεροι και μάλιστα αγκομαχώντας!
Σήμερα το βλέπετε όλοι το μόνο που κατάφεραν είναι να δώσουν παράταση στα προβλήματα που διενύζουν το τόπο μας και να υπάρχει παντού εικόνα εγκατάλειψης, χωρίς κανένα καινούριο έργο, κανένα σχεδιασμό, καμία τάξη και δυστυχώς καμία προοπτική.
Είναι επιτακτική ανάγκη  να γνωστοποιήσουμε στους συμπολίτες μας το τελευταίο γεγονός,  πως ενώ φυσιολογικά θα έπρεπε να έχει κατατεθεί και ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2018 πριν εκπνεύσει το έτος 2017 μέχρι σήμερα το αντίθετο συμβαίνει, αυτό συνεπάγεται πως δεν είναι διαθέσιμη καμία δαπάνη και δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά αξιοκρατικά και αποτελεσματικά οι δομές του δήμου μας . Μετά από την απόφαση της οικονομικής επιτροπής, η πλειοψηφία συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο  στις 12 Ιανουάριου 2018 και το ακύρωσε λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση. Επικρατούν επιπολαιότητα και παντελής έλλειψη σοβαρότητας και ευθύνης. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας ενημέρωσε για την αδυναμία της οικονομικής υπηρεσίας αδικαιολογήτως  να καταθέσει τον προϋπολογισμό. Την αδυναμία τους να οργανώσουν και να καταθέσουν τον προϋπολογισμό του δήμου μας κάποιοι τον εξέφραζαν προεκλογικά σαν ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Διανύουμε το τέλος του 1ου μήνα του έτους χωρίς ο Δήμος μας να έχει προϋπολογισμό, χωρίς να έχει την δυνατότητα έγκρισης καμίας δαπάνης και το μόνο σίγουρο ότι υπάρχουν ευθύνες στους πολιτικάντες που διοικούν με τόση ανευθυνότητα και αμέλεια.
Ερωτούμε: ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και όλοι αυτοί που πριν τις εκλογές ήταν «έμπειροι και ικανοί» που είναι; Και τι κάνουν;
Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΄΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ΄΄ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ!
Σήμερα τι έχετε να πείτε άραγε στους χωριανούς μας;
Γιατί στα συμβούλια είστε πλήρως ταυτισμένοι με τον Ηγέτη-Δήμαρχο;
Η ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Είμαστε στο πλάι όλων των πολιτών του Δήμου για να διεκδικήσουμε και προφυλάξουμε τα συμφεροντα τους, να τους προστατεύουμε ενημερωνοντάς τους για την κακοδιαχείριση του από την «ΜΙΚΡΗ» όπως διαπιστώθηκε εκ του αποτελέσματος και επικίνδυνη να οδηγήσει τον τόπο μας στην απόλυτη παρακμή συγκυβέρνηση αυτής της θητείας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

2 σχόλια:

  1. KAΛΩΣ ΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....................ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Γώγος δε μπορεί να ασχολείται με τον προϋπολογισμό του Δήμου μας, με την καθαριότητα, με το νερό και άλλα ποταπά, έχει άλλες προτεραιότητες, το μεγαλεπήβολο όραμα του μάλιστα το είχε καταστήσει σαφές και στον λόγο που είχε εκφωνήσει κατά την ορκωμοσία της σημερινής δημοτικής αρχής τον Αύγουστο του 2014, τότε είπε πει επί λέξει… «Θέλουμε στο τέλος της θητείας μας να αφήσουμε μια κουτσουλιά στον τόπο μας». Όσοι ζούμε στον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας έχουμε διαπιστώσει ότι ο Δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες χρειάστηκαν μόνο λίγους μήνες για να κατάφεραν να κάνουν πράξη το..«όραμα» τους. Ηταν η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος κυριολεκτούσε σε κάτι που έλεγε και η τελευταία φορά που υπήρχε συνέπεια λόγων…και έργων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή