Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών για την ύδρευση στην Τ.Κ. Κίρρας

Στα πλαίσια των ενεργειών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος σχετικά με την υδροδότηση στην Τ.Κ. Κίρρας......
κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο της Π.Ε. Φωκίδας το οποίο πραγματοποίησε αυτοψία, τα στοιχεία της οποίας κοινοποιήθηκαν χθες 19 Δεκεμβρίου στο Δήμο Δελφών. Από αυτή προκύπτει ότι η βλάβη οφείλεται σε ανθρωπογενή παράγοντα και πιο συγκεκριμένα από επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε χώρο πλησίον των γεωτρήσεων υδροδότησης της Τ.Κ. Κίρρας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, μέσω της Αντιδημάρχου Μαίρης Ανδρεοπούλου, κατέθεσε αυθημερόν, 19 Δεκεμβρίου, αναφορά-καταγγελία με συνημμένο το πόρισμα του κλιμακίου της Π.Ε.Φωκίδας στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης και την κατά νόμο τιμωρία παντός υπευθύνου για το ανωτέρω ζήτημα. Παράλληλα, συνεχίζει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες παρακολούθησης και ελέγχου σε αδιάλειπτη βάση.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή η υδροδότηση στην Κίρρα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Μόρνου, ενώ όλες οι γεωτρήσεις έχουν αποκλειστεί έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα. Τέλος, καλούμε τους κατοίκους της Κίρρας να ενημερώνονται υπεύθυνα μέσα από τις ανακοινώσεις που εκδίδει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δελφών.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


           Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.