Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα του Βαγγέλη Μυταρά για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Φωκίδας αποτελούν παρελθόν, αναδεικνύοντας δύο νικητές......

Καταρχάς τον κ. Βασίλη Αυγερινό, και την παράταξή του, οι οποίοι αποτελούν πλέον τη νέα διοίκηση του φορέα μας. Επίσης νικητής θα πρέπει να αισθάνεται και ο κ. Νίκος Αλεξανδρόπουλος, με μία διαφορετική έννοια του όρου, καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεσή του κατέγραψε ένα άκρως ικανοποιητικό ποσοστό δύναμης. Και στις δύο συμμετέχουσες πλευρές στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια, καθώς και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Παράλληλα με τα παραπάνω οι εκλογές ανέδειξαν ως μείζων ένα θέμα που το νέο ΔΣ οφείλει να ερμηνεύσει σωστά, και δεν είναι άλλο από την αποχή των μελών του Επιμελητηρίου, η οποία με τρόπο εκκωφαντικό, δυστυχώς, έκανε την εμφάνισή της. Προφανώς το φαινόμενο τούτο έχει εξήγηση, η οποία πρέπει να βρεθεί- καταπολεμηθεί κάνοντας και πάλι το φορέα κτήμα όλων των μελών του. Εάν αυτό επιτευχθεί, τότε όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν, αν όχι ευκολότερα, τότε σίγουρα λιγότερο δύσκολα!
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο ΔΣ
Βαγγέλης Μυταράς

Πρ. πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου