Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Τι άλλαξε από πέρυσι; ΄΄Στην απόφαση περί φοίτησης στο Γυμνάσιο Αμφίκλειας, μαθητών της Πολυδρόσου΄΄.


Σχετικά με δημοσιεύσεις του Δημάρχου Δελφών και της κας. Γεωργίας Καπαρέλη, για το θέμα της φοίτησης των μαθητών από την Πολύδροσο στο Γυμνάσιο της Αμφίκλειας, είχαμε  αντιδράσεις.
Ο φίλος του blog κ. Σωτήρης Μερκούρης μας έστειλε σχετικό  e-mail για δημοσίευση.....


Θα ήθελα να δημοσιεύσετε το συγκεκριμένο κείμενο 
σχετικά με τις αντιδράσεις του Δήμου Δελφών στην απόφαση περί φοίτησης στο Γυμνάσιο Αμφίκλειας, μαθητών της Πολυδρόσου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σωτήρης Μερκούρης.


Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών κυρία Μαρία Ανδρεοπούλου οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της γιατί μας έχει μπερδέψει με την ΑΛΛΑΓΗ στη στάση της!!
ΣΗΜΕΡΑ δηλώνει παρούσα στον αγώνα του Δημάρχου Δελφών που αντιδράει και απειλεί με νομική προσβολή την απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου σύμφωνα με την οποία δίνεται το δικαίωμα φοίτησης μαθητών από την Πολύδροσο στο Γυμνάσιο της Αμφίκλειας (βάσει της πρόσφατης Υπουργικής Απόφασης 95030/ΓΔ4, ΦΕΚ Β/2073/15.6.2017).
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ (Σεπτέμβρης 2016) όταν για το ίδιο πρόβλημα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Γραβιάς κ. Κώστας Αυγερινός αντιδρούσε και απειλούσε να πάει στον Εισαγγελέα Άμφισσας επειδή οι μαθητές της Πολυδρόσου πήγαιναν στο Γυμνάσιο Αμφίκλειας παρουσιάζοντας πλαστά πιστοποιητικά κατοικίας και όχι στο Γυμνάσιο Γραβιάς, η κυρία Ανδρεοπούλου ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ!
Όχι μόνο δεν συμφωνούσε αλλά υποστήριζε το αυτονόητο δικαίωμα των μαθητών να πραγματοποιούν την επιθυμία τους όπως διαβάζουμε (Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, 7.9.2016 Πολύδροσος Παρνασσού Blogspot και 7.9.2016 Αmfissa Ola):
Μ. Ανδρεοπούλου: «Γιατί δεν κατακρίνετε το γεγονός ότι παιδιά από τον Μπράλο φοιτούν στο Γυμνάσιο Γραβιάς;; Μεγαλύτερο πρόβλημα η έλλειψη δασκάλων σε Πολύδροσο και Ανω Αγόριανη.»
«Ανδρεοπούλου: Θα σταματήσουν τους μαθητές με εισαγγελέα;; Για το θέμα των καταγγελιών Αυγερινού παρενέβη η αντιδήμαρχος Δελφών κα Μαίρη Ανδρεοπούλου η οποία δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα «Τι θέλει ο κος Αυγερινός; Να σταματήσει με το ζόρι ο εισαγγελέας τους μαθητές της Πολυδρόσου ώστε να μην πραγματοποιούν την επιθυμία τους; Αυτό μπορεί να επιλυθεί με νομικό τρόπο; όταν έρχονται στη Γραβιά μαθητές από το Μπράλο είναι σωστό αλλά όταν πηγαίνουν στην Αμφίκλεια είναι λάθος;;;»
Τι άλλαξε από πέρυσι;
Πλησιάζουν μήπως εκλογές και κάποιοι παίζουν με το ευαίσθητο θέμα των μεταφερόμενων μαθητών και των οικογενειών τους;

Σωτήρης Μερκούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου