Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κοινή ανακοίνωση ΑΣ Ακαδημία 94 και Φωκικός ΑΣ


Οι αθλητικοί σύλλογοι ΑΣ Ακαδημία 94 και Φωκικός ΑΣ ανταποκρινόμενοι στην κοινωνική αποστολή που εξ ορισμού χαρακτηρίζει τον χώρο του αθλητισμού συμμετέχουμε ενεργά στο διήμερο εκδηλώσεων "Αλληλεγγύη".....
που διοργανώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών σε συνεργασία με την  Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά προβλήματα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Άμφισσας.

Στο πλαίσιο αυτό τα δύο σωματεία θα συμβάλλουμε στην υλοποίηση των στόχων των εκδηλώσεων με την προσφορά αθλητικού υλικού για τις ανάγκες του ανταλλακτικού παζαριού που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ταυτόχρονα, στον μεταξύ μας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας στις 3 το απόγευμα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φωκίδας θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της περιοχής να παρακολουθήσει έναν ενδιαφέροντα αγώνα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ταυτόχρονα να ενισχύσει τους συνδημότες μας που έχουν την ανάγκη και τη ζεστασιά μας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Όλοι μαζί το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας δείχνουμε για μία φορά ακόμα το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου στον τόπο μας με τρόπο που μόνο ο αθλητισμός ξέρει και μπορεί!

Γιατί πάνω από τις νίκες και τις επιτυχίες βρίσκεται ο συνάνθρωπος και οι ανάγκες του!


Τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων


Ακαδημία 94 και Φωκικός ΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου