Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

« ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!!! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ »

Το Δίστομο σήμερα πανηγυρίζει για μια απο τις σημαντικότερες νίκες - η πιο μεγάλη βάση ονόματος αντιπάλου - που εχει πετύχει ποτέ ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ στην 90χρονη διαδρομή του !! .......

- Μια ομάδα με παρουσίες σε εθνικά πρωταθλήματα η πιο παλιά ομάδα του Βόλου η Νίκη , τίμησε με κατάθεση στεφανιού την μνήμη των 228 συμπατριωτών μας στο μαυσωλείο Διστόμου, οπως αρμόζει σε ενα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο ! Μπράβο στη διοίκηση της !
 - Έκπληκτοι όμως μετα το σημερινό αποτέλεσμα διαβάζουμε σε μεγάλη μερίδα των sites που δεν βρίσκονταν κάν στο γήπεδο .. και ασχολούνται με τα ρεπορτάζ των αγώνων Γ’ Εθνικής- που για εμάς είναι πρωτόγνωρα και άγνωστα- να δημιουργούν κλίμα ! Να αφήνουν αιχμές - για το γκόλ που πέτυχε η ομάδα μας για το αν «πατούσε γραμμή η οχι» η κεφαλιά πάσα του παίκτη μας..πρίν σκοράρει ο Κέβι Χύσι !!! 
Καμία αναφορά για την υπεροχή της ομάδας μας σε ολόκληρο τον αγώνα για τις περισσότερες τελικές ..
 - Καμία αναφορά για το πέναλτι μάρς στον Ντοσάντος στο στο Β’ ημίχρονο -έχουμε πεί ξανά για ουτοπία να κερδίσει ο Αμβρυσσέας πέναλτι .... «Έχουμε στις 7 αγωνιστικές 4 πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ » 
- Καμιά αναφορά για την άδικη αποβολή του προπονητή μας επειδή ζήτησε φάουλ σε μια φάση χωρίς προειδοποίηση , για την ευκολία που δίνονται οι κάρτες εναντίων μας για διαμαρτυρία !!!
Ο παρατηρητής για μια ακόμη φορά είπε για πέναλτι στη φάση του 75’ υπέρ τού Αμβρυσσέα !!
 - Ζητήσαμε το 50/50 , ζητάμε ισονομία , κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα , ας σεβαστούν ολοι οι εμπλεκόμενοι επιτέλους την προσπάθεια μας , μην πυροβολείτε άδικα έναν υγιή σύλλογο που πρεσβεύει πολλά περισσότερα απο ενα ποδοσφαιρικό σωματείο .. και αγωνίζεται να κερδίσει τα πάντα μέσα στο τερέν ! 
Σεβαστείτε μας !!! 
Σεβαστείτε τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟ 1928» 
Σεβαστείτε όλη την ιστορία του χωριού μας ! 

                                        Tο Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου