Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα.....

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ !!!! Δεν το έκανε ξένος, μετανάστης , λαθρομετανάστης ή πέστε τον όπως εσείς θέλετε..Δίποδο κτήνος , Ελληναράς το έκανε (βίντεο) !


Δεν το πυροβόλησε. Δεν το φόλιασε. Αλλά  το βασάνισε ο υπάνθρωπος  με  κάτι πολύ χειρότερο , που  ούτε καν το  φαντάζεσθε.

Μια ακόμα υπόθεση κακοποίησης ζώου ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, καθώς στην... 
παραλία Περιγιαλίου Κορινθίας εντοπίστηκε ένα αδέσποτο σκυλάκι, που είχε καρφωμένη στο κεφάλι του μια τρίαινα από ψαροντούφεκο.
Όπως διαβάσαμε  στη  neaselida.news,  σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης και μάλιστα όπως προκύπτει από την εξέτασή της, η σκυλίτσα είχε γεννήσει πρόσφατα.
Ευτυχώς η εντοπίστηκε εγκαίρως από την κ. Ευγενία Μαυραγάνη το πρωί στην παραλία της περιοχής η οποία και την μετέφερε στο κτηνιατρείο του Πέτρου Καραμανέα όπου χειρουργήθηκε από τον Αργύρη Τουσούλη και τον Μιχάλη Μίχα. Η επέμβαση ευτυχώς ήταν επιτυχής και η σκυλίτσα, είναι καλά στην υγεία της.

Η κ. Μαυραγάνη αλλά και κάτοικοι της περιοχής κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το φρικτό περιστατικό να το καταθέσει στην Αστυνομία.



ΚΑΙ ΑΝ  ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ 
ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ   ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου