Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α.Ο.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
Είναι γνωστές και παγκόσμια αποδεκτές οι ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού, στη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού......

Ειδικά σήμερα με τα τόσα κοινωνικά προβλήματα που απειλούν άμεσα τη νεολαία μας (εγκληματικότητα, ναρκωτικά, βία, αλκοολισμός, παχυσαρκία, άγχος κτλ.), σε συνδυασμό με τη πολυετή οικονομική κρίση που έχει αγγίξει κάθε οικογένεια, η σοβαρή ενασχόληση του παιδιού με ένα άθλημα προσανατολίζει θετικά και δημιουργικά την ενεργητικότητά του και το βοηθά να ασχοληθεί ήρεμα με τα μαθήματά του.
Ο Σύλλογός μας έπειτα από τη παράδοση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μαυροματίου από τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων, ένα χώρο που αποτελεί κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας, αποφάσισε την ίδρυση τμήματος καλαθοσφαίρισης, τόσο σε ανδρικό-αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε μαζικό με την δημιουργία ακαδημίας καλαθοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια από 7 ετών και άνω, εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο αναπτυξιακό πρόγραμμα, επιστημονικά φτιαγμένο από έμπειρο και εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό.
Σκοπός της ίδρυσης Ακαδημίας είναι η σωστή εκμάθηση των μυστικών της καλαθοσφαίρισης με στόχο την μελλοντική επάνδρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας (mini, παιδικό, εφηβικό, αντρικό, κορασίδες, νεάνιδες) και γενικότερα τη σωστή εξωσχολική διαπαιδαγώγηση των παιδιών της περιοχής μας.
Ο Α.Ο.Μαυροματίου υπό την αιγίδα του αυτοτελούς τμήματος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, σας καλεί να ενισχύσετε τη προσπάθειά μας ωθώντας τα παιδιά σας στον αθλητισμό, εγγυώμενοι ότι κοντά μας θα βρουν τις καλύτερες συνθήκες για να διαμορφώσουν σωστά το χαρακτήρα τους, να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να έχουν την εξέλιξη που θέλουν και τους αξίζει.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαυροματίου σε ώρες που θα ανακοινωθούν άμεσα.
Οι εγγραφές ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου 2017 και θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο πρωί από 10:00 έως 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 ετών και άνω.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τους υπευθύνους:
  • Λάμπρου Χαράλαμπος 6976716961
  • Κρεμμύδας Άρης 6973912472
  • Γερμανός Σωτήρης 6944684830
Η ευτυχία των παιδιών μας είναι κοινή μας επιδίωξη και ικανή δικαιολογία.
Σας περιμένουμε…
Το Δ.Σ. Α.Ο.Μαυροματίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου