Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΙΤΕΑΣ 3-2


Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και αρκετά ποιοτικό ποδόσφαιρο,ο Διαγόρας έπειτα από ανατροπή... επικράτησε της Ακαδημίας Ποδ. Ιτέας με 3-2......
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού,και ενώ η ομάδα μας είχε δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτσιανά,βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους φιλοξενούμενους και έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος,με τον Διαγόρα πάντως να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασιστικά για να γυρίσει το εις βάρος της σκορ.. και τα κατάφερε με όμορφο σουτ του Κυρίτση Ι.Λ.!Στην συνέχεια πίεσε ακόμα πιο πολύ,με τους φιλοξενούμενους να είναι όλοι σε θέση άμυνας....αλλα σε μία αντεπίθεση η Ακαδημία σκόραρε για το 1-2.Καθολική υπεροχή στο υπόλοιπο ματς για τον Διαγόρα που ισοφάρισε αρχικά με τον Μουτσιανά,και στο 90' ανέτρεψε τα δεδομένα με τον Κυριτσόπουλο...ο οποίος μαζί με τον Λέσση άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας μας με την είσοδο τους.
Η σύνθεση του Διαγόρα: ΓΡΑΒΑΝΗΣ, ΜΑΤΑΡΑΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ι.Λ.,ΤΕΤΡΙΜΊΔΑΣ, ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΊΟΥ, ΒΟΥΤΣΆΣ,ΜΕΜΑJ,ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ.
Ενώ αγωνίστηκαν και οι: ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΈΣΣΗΣ,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ι.Θ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου