Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΕΥΑΓ. ΜΥΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δήλωση Υποψηφιότητας για Πρόεδρος του Επιμελητηρίου από τον Ευάγγελο Μυταρά και κάλεσμα προς τους Εμπόρους – Βιοτέχνες και Επαγγελματίες του Nομού Φωκίδας.....



Αγαπητοί συνάδελφοι…

Εξετάζοντας τη διαμορφωμένη μέχρι σήμερα κατάσταση στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας και των οργάνων που τον εκπροσωπούν, αλλά και διαβλέποντας την κοινωνική επιθυμία για ανανέωση των προσώπων, και κυρίως των ιδεών και των οραμάτων που αυτά πρεσβεύουν, εγώ και άλλοι καταξιωμένοι επιχειρηματίες του νομού μας πήραμε μία απόφαση. Δεν ήταν εύκολη, δεν ελήφθη χωρίς σκέψη. Τουναντίον, αποτέλεσε προϊόν πολύμηνου προβληματισμού αλλά και σοβαρής προεργασίας. Δημιουργώντας έναν πυρήνα επιχειρηματιών από όλες τις γωνιές της Φωκίδας, μία ομάδα ανθρώπων που γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και ζει την αγωνία του αύριο, θέσαμε ως στόχο μέσω της συνένωσης των δυνάμεών μας την αλλαγή σελίδας στον κλάδο μας.

Η απόφασή μας αυτή, έχοντας ως βασικούς πυλώνες όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, προβλέπει τη συμμετοχή μας στις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου του 2017 και τη διεκδίκηση της ψήφου των συναδέλφων μας μελών του Επιμελητηρίου Φωκίδας.

Ο συνδυασμός με τον τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, αποτελούμενος από επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εμπόρους, τους οποίους η ίδια η κοινωνία μας έχει στηρίξει και αναδείξει μέσω της εμπιστοσύνης της προς το πρόσωπό τους. Όλοι οι συμμετέχοντες και όλες οι συμμετέχουσες έχουν δώσει μέχρι σήμερα τα καλύτερα δείγματα γραφής περί ήθους, τιμιότητας και εργατικότητας. Αυτοί, όμως, αποτελούν μόνο την αρχή της προσπάθειά μας, καθώς έπεται και συνέχεια. Μία συνέχεια της οποίας τα πρώτα δείγματα, από τις αντιδράσεις των συναδέλφων μας, είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού στο συνδυασμό νίκης που καταρτίσαμε σπεύδουν καθημερινά να ενταχθούν κι άλλα στελέχη.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς μας καλούμε όποιον και όποια επιθυμεί να στηρίξει το συνδυασμό μας, συμμετέχοντας σε αυτόν ισότιμα, χωρίς παραταξιακές δεσμεύσεις, χωρίς ιδιοτέλειες και προσωπικά οφέλη, με γνώμονα το κοινό συμφέρον του Επιμελητηρίου μας, του τόπου μας και κατ’ επέκταση της χώρας. Πεποίθησή μας είναι πως η Φωκίδα, των πλούσιων και πολύμορφων αναπτυξιακών χαρακτηριστικών, μπορεί να αντιδράσει στην αρνητική πορεία των τελευταίων ετών. Αρκεί η διαχείριση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων να γίνει με συγκεκριμένες στοχεύσεις, ξεκάθαρο πλάνο και από ανθρώπους με αποδεδειγμένες ικανότητες- δυνατότητες. Γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται για εύκολο εγχείρημα, γι’ αυτό άλλωστε πιστεύουμε πως επιβάλλεται η άμεση δραστηριοποίηση όλων των δυνάμεων του κλάδου μας υπό τη σκέπη του Επιμελητηρίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι, τα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα επιμελητηριακά δρώμενα στον τόπο μας, και η εμπειρία που αυτά μου προσφέρουν, με οδηγούν στην εκτίμηση πως η αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο Φωκίδας είναι μονόδρομος. Ήρθε η ώρα στη θέση του νικητή να βρεθεί ο επαγγελματίας, ο έμπορος και ο βιοτέχνης. Αυτοί, δηλαδή, που πρέπει να είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της οικονομίας μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση


Ευάγγελος  Νικ.  Μυταράς
κιν. τηλ. 6945542754

e-mail. director@arxetypo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου