Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Κάλεσμα της "ΟΥΤΟΠΙΑΣ" για τον πλειστηριασμό της Τετάρτης


Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» καλεί τους πολίτες της Φωκίδας  και όλες τις συλλογικότητες του Νομού, να συνδράμουν, να συσπειρωθούν και να βοηθήσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους στις νέες κινητοποιήσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Άμφισσας, ....
αρχής γενομένης από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00, δίνοντας συνέχεια στις αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών.
Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη, η Alpha Bank  βγάζει στο σφυρί  (σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 48/ 2014 διαταγή πληρωμής του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Άμφισσας)  υπόγειο  και τρείς ορόφους του συμπατριώτη μας Παρασκευά Καραμήτσου  κατοίκου Άμφισσας.
Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, αλλά και όλους τους θεσμούς και τις συλλογικότητες οι οποίοι δεν συμφωνούν με αυτόν τον τρόπο “εξαφανίσεως” και αλώσεως της ελληνικής κοινωνίας να ενεργοποιηθούν μαζί μας, να αντισταθούν στην επερχόμενη γκετοποίηση της πατρίδας μας και από κοινού να συντονιστούμε και να συμπράξουμε σε αυτόν τον αγώνα, για το κοινό συμφέρον όλων μας με έναν και μοναδικό σκοπό : Την αποτροπή του πλειστηριασμού!...
Από το τέλος Σεπτέμβρη η “αριστερή” κυβέρνηση αναβαθμίζει και κλιμακώνει την επίθεση αυτή, αφού, όπως εξαγγέλλει και η ίδια, θα έχει ολοκληρώσει το ηλεκτρονικό σύστημα αρπαγής της περιουσίας των αδυνάτων και η διεξαγωγή των πλειστηριασμών θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, στα κατά τόπους συμβολαιογραφικά γραφεία. Μια διαδικασία που αφενός αποσκοπεί στην μαζική παραχώρηση της μικροϊδιοκτησίας των πιο αδύναμων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας στους τραπεζίτες, τα funds και τα κοράκια, ενώ συγχρόνως επιχειρεί, μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας, να κάμψει την αντίσταση του κινήματος για την αποτροπή των πλειστηριασμών, που μέχρι τώρα έχει καταφέρει ουσιαστικές νίκες.
Όσο δεν υπάρχει αντίδραση οι τράπεζες και το κράτος θα προχωράνε και σε πιο σκληρές πρακτικές σε βάρος του λαού μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν, ο υπό εξαφάνιση ελληνισμός, να δείξει την δύναμή του, με την καθολική αντίστασή του, απέναντι σε αυτήν την “συνταγή” αφελληνοποίησης της χώρας.

Ας συσπειρωθούμε όλοι στο κίνημα και στις κινήσεις πολιτών και συλλογικοτήτων που οργανώνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι φτωχοποιημένοι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου