Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη από έναν εξωγήινο


Το κέντρο ξένων γλωσσών Μήνα Μητροπούλου προσκάλεσε στον πλανήτη μας τον Super junior έναν εξωγήινο που ζει στον μακρινό πλανήτη Super planet.....
 Ο Super junior δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο αυτό ταξίδι για να γνωρίσει την περιοχή μας και να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν αγγλικά! 
Ετσι επισκεφτηκε το δημοτικό σχολείο Πολυδρόσου, το νηπιαγωγείο Πολυδρόσου και το δημοτικό σχολείο Αγόριανης. Εκεί μοίρασε αυτόγραφα, μοίρασε τετράδια σε όλα τα παιδιά, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους και χάρισε σε 3 τυχερά παιδιά (ένα από κάθε σχολείο) ένα αντίτυπο από το αγαπημένο του βιβλίο " Το τσαντάκι της Αλφαβήτας" με ειδική αφιέρωση από την συγγραφέα Δήμητρα Μουλαρά. 
Τα παιδιά χάρηκαν με την παρουσία του και ενθουσιάστηκαν με τα όμορφα, εξωγήινα τετράδια που τους έκανε δώρο ο νέος τους φίλος.
 Ο εξωγήινος φίλος μας ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την όμορφη φιλοξενία που αποφάσισε να μείνει όλη την σχολική χρονιά στο κέντρο ξένων γλωσσών Μήνα Μητροπούλου και να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν αγγλικά με την χρήση του νέας τεχνολογίας διαδραστικού πίνακα αφής που διαθέτει αλλά και με τα εκπληκτικά i-books που κάνουν το μάθημα παιχνίδι. 
  Η φοίτηση στο κέντρο ξένων γλωσσών Μήνα Μητροπούλου σημαίνει για τον μαθητή ευχάριστο μάθημα στην αγγλική, την γαλλική ή την ιταλική γλώσσα ενώ ο γονιός ξέρει πως το παιδί του θα μάθει σωστά και ευχάριστα την γλώσσα της επιλογής του στις πιο προσιτές τιμές. 
Ο Super junior και το κέντρο ξένων γλωσσών Μήνα Μητροπούλου σας εύχονται καλή σχολική χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου