Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τελείωσε γιορτινά η Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος


Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017,....
 με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, που οργάνωσε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Ήταν μια γιορτή που οι καλεσμένοι ένιωσαν τη χαρά των παιδιών, γεύτηκαν  νοστιμιές, μοιράστηκαν τις καλοκαιρινές αναμνήσεις τους, οι μικροί συμμετέχοντες πήραν ο καθένας το αναμνηστικό του και έδωσαν την υπόσχεση η βιβλιοθήκη να αποτελεί σημείο συνάντησης όλο το χρόνο!

Στο πλαίσιο της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας, η σχέση των παιδιών με την ανάγνωση επαναπροσδιορίστηκε και οι Βιβλιοθήκες μετατράπηκαν σε ζωντανούς χώρους πειραματισμού, αλληλεπίδρασης και μάθησης.

Για δύο σχεδόν μήνες, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας πραγματοποίησε 19 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Αξιοσημείωτη και φέτος η συμμετοχή των παιδιών αλλά και η συμβολή των εθελοντών στην υλοποίηση των δράσεων.

Τους ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.