Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΑΡΗΣ Αμφίκλειας στην "ζωντανή "αθλητική εκπομπή 90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις με τον δημοσιογράφο Θανάση Περιβολιώτη! Ο Σύλλογος μας μέσα από φωτογραφίες κατά την χθεσινή παρουσία του στην "ζωντανή "αθλητική εκπομπή 90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις με τον δημοσιογράφο Θανάση Περιβολιώτη!....

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Star Κεντρικής Ελλάδας Lamia@ για την πρόσκληση και την δυνατότητα προβολής των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, τον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για την παραχώρηση των λεωφορείων και την συνεχή στήριξη του και φυσικά όλους τους γονείς των αθλητών μας, που παρά το προχωρημένο της ώρας μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα ο σύλλογος μας να δώσει δυναμικό παρόν στην εκπομπή με 48 αθλητές ηλικιών από 5 έως 16 ετών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.