Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση γονέων για την εκμάθηση ξένων γλωσσών

Αγαπητοί γονείς,
   Στην εποχή μας η εκμάθηση των ξένων γλωσσών είναι παραπάνω από αναγκαία. Με την κατάλληλη καθοδήγηση, η εκμάθηση αυτή μπορεί να γίνει μια ευχάριστη διαδικασία που θα οδηγήσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. .....
Οι γερές βάσεις στην ξένη γλώσσα πρέπει όμως να μπαίνουν από νωρίς έτσι ώστε να δοθεί στον μαθητή ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τις μελλοντικές σπουδές και τη σταδιοδρομία του.
   Ένα σύστημα διδασκαλίας διεθνών προδιαγραφών θέτει τις σωστές βάσεις για μελλοντικές εξετάσεις που θα απαιτηθούν στις περαιτέρω σπουδές και στην καριέρα τους. Πάνω απ’ όλα όμως, μεγαλώνοντας ο μικρός μαθητής θα αναπτύσσει ολοένα και μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στη χρήση των ξένων γλωσσών.Η διαδικασία μάθησης ωστόσο δεν πρέπει να αποτελεί πηγή άγχους  για τα παιδιά αλλά να γίνεται με τρόπο ευχάριστο και ενθαρρυντικό. Όσο αυξάνει η αυτοπεποίθηση του μικρού παιδιού, τόσο μεγαλύτερη διάθεση έχει να μιλά στην ξένη γλώσσα και να μαθαίνει περισσότερα.
   Ένα παιδί το οποίο μαθαίνει κάποια ξένη γλώσσα χρειάζεται αρκετή εξάσκηση που μπορεί να γίνεται και με τη δική σας συμμετοχή, καθώς η στήριξη και η ενθάρρυνση από πλευράς γονιού είναι σημαντικότατες.
  Σαν καθηγήτρια επιθυμώ να δίνω την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές μου να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες. Κύριο μέλημα μου είναι να τους κάνω να νιώθουν περηφάνια για τις γνώσεις που αποκτούν ώστε να αποκτήσουν θέληση να μάθουν ολοένα και περισσότερα πράγματα.Σας προτρέπω λοιπόν να έρθετε να συζητήσουμε για τις ανάγκες του δικού σας παιδιού έτσι ώστε να μάθει να εκφράζεται με άνεση στην αγγλική, την γαλλική ή την ιταλική γλώσσα.
  Και επειδή η γνώση είναι δύναμη για όλες τις ηλικίες θα ήθελα ακόμη να σας ενημερώσω ότι στον χώρο μας γίνονται και μαθήματα σε ενήλικες μαθητές που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε μια ξένη γλώσσα.
  Οι άριστες επιδόσεις των μαθητών μας (όλων των ηλικιών)  στις εξετάσεις γλωσσομάθειας αναγνωρισμένων φορέων από τον Α.Σ.Ε.Π. επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι στο κέντρο ξένων γλωσσών Μήνα Μητροπούλου οι κόποι των μαθητών ανταμείβονται.

Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!
Μήνα Μητροπούλου
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Πολύδροσο Φωκίδος

Τηλ: 6970 45 54 53, 2234051825

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου