Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Σώμα Οδηγισμού - «85 χρόνια δίνουμε Παλμό»

... στην προσωπικότητα
... στην ομαδική ζωή
... στη φύση
... στον τόπο
... στην πρωτοβουλία
... στη σκέψη
... στην άποψη
... στην κίνηση
... στο διαφορετικό....


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Άμφισσας, θα διοργανώσει ένα Μεγάλo Παχνίδι Πόλης - Γιορτή, σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών Δ.Κ. Αμφίσσης, το ΚΑΠΗ Άμφισσας, το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας & το Εικαστικό Εργαστήρι Άμφισσας , το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Ένα Παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!

Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η παιχνίδι πόλης - γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης μας, από τις 5.30 μ.μ. έως τις  8 μ.μ. με έναρξη και λήξη στην Πλατεία Ησαΐα .

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.
Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: (6937144285 & 6977896110 τηλ. επ/νίας).
                                                            Με Οδηγικούς Χαιρετισμούς
                                         Σ.Ε.Ο.    Τ.Τ. Άμφισσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου